Mennyibe kerül egy hátulról megvilágított kép?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülhet kb. Egy hátulról megvilagitott kép a falra egy vekony tabla vagy akar vászonból készített kep egy egész falra, amelynek a merete kb. 4*4m
Pl. Egy ilyen(azert linkelem ezt, hogy ertsed mire gondolok) [link]
Ha tudsz más kivitelezőt, megkoszonnem, ha elkuldened esetleg azt is foleg sajat tapasztalatból varom a valaszokat!
Köszönettel!
2020. okt. 9. 17:01
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed, minősítés!
S ajnálom, hogy nem olvasod végig a kérdésem leírását. Saját tapasztalatokat várnék, ezeket googlben en is lattam már. :)
Tovabbi szep napot kívánok!
2020. okt. 9. 17:15
3/9 A kérdező kommentje:
Illetve ezeknek adott a meretuk. Egy kicsi kép!:) en egy falrol irtam! Egyedit szeretnek, amit linkeltem pl. Az a ceg olyanokat keszit.
2020. okt. 9. 17:18
4/9 anonim válasza:
Azt kérdezted mennyibe kerülhet és azt írtad "foleg" sajat tapasztalatból. Akkor legközelebb egyértelműen fogalmazz.
5/9 anonim válasza:
Az 1-es teljesen mást linkelt be, mint amit szeretne a kérdező.
6/9 anonim válasza:
* Itt van árakkal hasonló
7/9 anonim válasza:
A kérdező csak saját tapasztalatokat várna.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszodat 6os!
2020. okt. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!