Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Narancssárga fal piros szőnyeg...

Narancssárga fal piros szőnyeggel jó hálószobába?

Figyelt kérdés

Illenek ezek egymáshoz, illetve jó lenne hálószobába ez a két szín?

Jövőre festünk, és az én szobámat vagy narancssárgára vagy pirosra szerettem volna, de elvileg a piros fal nem tesz valami jót az alvásomnak, viszont a szőnyegnek még oké lenne, igaz?

Már 10 éve citromsárga a fal, de nekem ez annyira nem tetszik, meg amúgy is az én szobám a legvilágosabb az egész házban (három ablakkal), szóval a sötétebb árnyalatok is jók.

A lényeg, hogy valami meleg, de egyben vidám színt is szeretnék a szobámba.

2020. okt. 4. 22:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
10-es, nem én írtam az 5-ös választ, de ezzel most a 3-as és 4-es válaszaidat "öntökönlövésnek" lehet minősíteni. Azokban fikáztad ezt a színválasztást RÖHÖGVE, most meg lecseszed, aki nem értett veled egyet, mondván "de bizony ezekből a színekből kiindulva igenis lehet stílusos enteriőrt létrehozni." Akkor most mi van??? :o
2020. okt. 5. 09:33
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
Ez komoly? Senki nem fikázott, őszintén írtam, elsőnek jóindulatú mosoly plusz utána kizárólag magamon röhögtem, hogy elütöttem egy betűt :D De most rajtad nevetek :D Nem kell mindig rosszindulatot feltételezni!!
2020. okt. 5. 09:38
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Hogy az istenbe lehet egy lakberendezéses kérdés alatt is veszekedni? Kérdező, ha narancs falat szeretnél akkor ne legyen túl rikító árnyalat mert a pirossal együtt már sok lesz. Amúgy milyen színű bútoraid vannak? Az sem utolsó hogy a bútor mennyire fog passzolni a szobába festés után.
2020. okt. 5. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:
22%
Ebben az országban a narancs és a piros azért kell, mert még nem tudja a kérdező, hogy legközelebb melyik pártra szavazzon.
2020. okt. 5. 13:07
 15/21 A kérdező kommentje:

#9 Skandináv? Imádom Norvégiát! Milyen a skandináv korszak?

A bútoraim leginkább tölgyből vannak. Mindenképp narancssárga falat szeretnék, de semmiképpen sem élénk árnyalatút.

2020. okt. 6. 08:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok

Sajnos a narancssárga az nem igazán passzolna a skandináv stílusba, mert annak a színei inkább a fehér, a bézs, halványkék, galambszürke, esetleg halvány mentazöld.

Te láthatóan most nem ezt a korszakot éled.

Bútorban is a nyers színek mennek, nyír, fenyő, fehérre festettek.

Egyszerű, de nem minimál stílus, természetes anyagok, nagy ablakok, szellős, világos berendezés.

Valami ilyesmi:

[link]

2020. okt. 6. 10:07
 17/21 A kérdező kommentje:
És mit gondolnátok a világoszöldhoz? Az elvileg nyugtató szín, egyedül az tántorít kicsit el tőle, hogy fiús szín. Illetve egyedivé szeretném tenni a szobám. Az öcsém szobája kék, a szüleimé narancssárga-arany féleség, a konyhánk pedig sárga, és nem akarom, hogy annyira hasonlítson bármelyik szobára is az enyém. Plusz szeretem a növényeket is (ezt a zöld szín miatt írom), de csak egy páfrány van a szobámban. Azt meg végképp nem tudom, hogy mennyire illene a bútoraimhoz. (Feljebb írtam, hogy leginkább tölgyből vannak.)
2020. okt. 24. 17:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Zöldből én csak ilyet tudnék elképzelni a szobámba de ez a szín kifejezetten tetszik:

[link]

Levendula szín is passzolna tölgy bútorokhoz szerintem.

2020. okt. 24. 18:37
 19/21 A kérdező kommentje:

Az ilyesmi nagyon béna? [link]

Illetve érdemes a plafont fehérre festeni, mint a képen?

2020. okt. 24. 18:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon rikító és bántaná a szemem is egy idő után. Egyébként igen akármilyen is lesz a szín, a plafon mindig legyen fehér.
2020. okt. 24. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!