Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Dante asztal berta székekkel...

Dante asztal berta székekkel jó választás?

Figyelt kérdés
Székeknél nagyon vacillálok, hogy textilbőr vagy szövet borítású legyen.

2020. szept. 30. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

A textilbőrt egy életre száműzd a gondolataidból!

Ebben még a "legminőségibb" sem praktikus egy gyakori használatnak kitett bútornál, de egy 9ezres széknél tuti, hogy a legsilányabb van rátéve. Még székhuzat alatt is kopik, felpereg.

Vegyél szövet borításút és rá ilyen huzatokat(1 db/2000Ft), amiket csak lekapsz, kimosol és vissza:

[link]

2020. szept. 30. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Az egyes jó tanácsot adott! Berta asztal nem tetszene jobban Berta székekhez? Valahogy frissebb,fiatalosabb lenne az összkép, mint Dantével.
2020. szept. 30. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Néztem a Berta asztalt, köszi, szép, de én nekem a lekerekített fazon jobban tetszik. :)
2020. szept. 30. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy valódi bőr, vagy szövet, de a textilbőr/műbőr gagyi sz#r, tapasztalatból mondom: nekünk ez utóbbi van, 4 éve vettük a Praktikerben, és a széleinél már hosszabb foltokban le van peregve, kint van a szövet! Viszont a Berta szék számomra kompromisszumot adna, mert textilbőrrel modern, azzal a barna zsákszövettel viszont olyan régi hatású, mint ha a '60-as évekből lenne, de ha Neked tetszik... formájával amúgy nincs baj! Bár én elsősorban a szögletesebb asztalt preferálom, de egyetértek, a Dante szerintem is sokkal szebb!
2020. okt. 1. 17:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekünk jelenleg olyan van, amit már kb 4-5 éve vettünk a Jysk-ben, most is csak 6000ft..és anyám...ez kényelmes, semmi baja abszolút, semmi kopás, pedig napiszinten használjuk, és soha nem takartam le. Annyi a hátránya talán, hogy vékony szerkezetű, és időközönként érdemes ránézni a csavarokra. Bár lehet, hogy ez másiknál is így van (nyilván amelyik összeszerelt). Ha ráborul valami, csak letörlöm és kész. Tehát közelebb állok a textilbőrhöz emiatt, mert semmi gondom nem volt vele.

Az étkezőasztalt váltanám le mindenképp, és gondoltam, akkor valami új széket is választanék hozzá..

Ez van most: [link]

2020. okt. 2. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Gyanítom, hogy kevered a textilbőrt a műbőrrel, mert nagyon nem mindegy!...sőt, teljesen más.

De ha neked a textilbőr ennyire bevált, akkor nem értem, hogy miért született a kérdés?

2020. okt. 2. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:

A fő kérdés az volt, hogy a Dante asztal a Berta székekkel mások szerint hogy festene?!

De köszi, megoldom.

2020. okt. 3. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de én erre reagáltam:

"Székeknél nagyon vacillálok, hogy textilbőr vagy szövet borítású legyen."

2020. okt. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!