Hol lehet a legkorrektebb feltételek között egyszemélyes ágyat, heverőt venni Győrben?
Figyelt kérdés
Kamasz fiamnak kellene, lehetőleg nem valami nagy batár.2020. szept. 26. 23:48
1/3 anonim válasza:
Én Pesten vettem, a netet túrtam, igényeim szerint találtam is. Szerintem szállítanak Győrbe is. Egyedi igényekre gyártották le. Én kemény szivacsos kanapéágyat akartam egyedi színben, az kinyitva 2 személyes, meglett.
Ha nem 11 éves, hanem 17, akkor lehet, neki is inkább ilyen kéne, hamarosan vendége lehet. Az előtte levő ágyat 35 évig használtam, ti nem tudom, milyen gyakran cseréltek ágyat.
2/3 anonim válasza:
Milyenek a "legkorrektebb feltételek"?
Kiválasztod a neked és fiadnak tetszőt, kifizeted és máris korrekt, ha elviszed.
3/3 A kérdező kommentje:
2! korrekt például az ár és az érték megfelelő aránya. Lehet korrekt és inkorrekt anyagokat használni. A győri felhozatalt tekintve egyetlen normális helyet se láttam. Minden tele van szar bútorlap cuccokkal. Fából nem is találtam, ráadásul a méret sem lehet nagy, 80 x 200 lenne a megfelelő. Mióta a Kika is elment, nem is tudok Győrben megfelelő bútorboltot.
2020. szept. 28. 02:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!