Milyen színű fogantyút?
Már teljesen túlbonyolítom, úgyhogy belezavarodtam... Konyhabútort csináltattunk: sötétbarna szekrények és halvány sárga pult/mosogató/fali takaró. Párom króm színűt szeretne, de szerintem ez nagyon elütne, mivel maga a bútor meleg árnyalat, a króm pedig hideg. Ez alapján maradna az arany, de nem akarom hogy csiricsáré giccses valami legyen, úgyhogy néztem a nikkelt, amiről nem tudom eldönteni hogy ezüstös vagy aranyosabb árnyalat, illetve a sárgarezet, ami sötét. A feketéről egyöntetűen lebeszéltek, mondván, hogy beleolvad és az nem lenne esztétikus (???).
Tudom, ez legyen életem legnagyobb problémája, de mégis segítségre szorulok :/
Köszi, ha megszánsz 1-1 gondolattal!
2. válaszoló: igen, szerintem is az lenne a legjobb, csak nem találtam olyan színt még, ezért gondoltam elterjedtebb, kommersz alternatívára.
Hogy milyen stílusú.... Holtegyszerű :D bemértem hogy ide ekkora kocka fér, oda még akkora tégla, alul fiókos, fölül szekrényes. A technika viszont modern: érintőgombos fekete, vagy teljesen beépített, illetve gránit mosogató.
9. válaszoló: köszönöm a linket, nagyon szépek, ez vitathatatlan! :) de egyiket sem tudnám elképzelni sajnos :(
Tölts fel fotót :)
Egyébként szerintem vagy sárga - pl. kerámiáról biztos nem kopik le a festék. Vagy olyan fém, mint a mosogató, a csap, vagy a kilincsek, hűtő... stb. Ha olyan színt választasz, ami már van a konyhában (lehet az a padló vagy a plafon is), nagyon nem lőhetsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!