Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehet ezt a kis panel...

Hogyan lehet ezt a kis panel konyhat ugy atalakitani, elheto(bb) legyen, ha pl szabad kezunk van arra, hogy mit hova rakunk es mit cserelunk ki?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 10. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

A mi konyhank talan valamivel szelesebb(195 centi)

L alakban csinaltattam butort,alsok fiokosak,felsok mennyezetig.

Huto ment az eloszobaba,a konyha vegeben az ablaknal van a suto pult magassagban.mikro mellette a felso szekrenybe epitve.

Ablak alatt vegig pult csak keskenyebben(45cm)

A gaz fozolap maradt az ajto mellett,mosogato maradt a sarokban de megis elhetobb mert tobb a tarolohely,nincs kihasznalatlan felulet.

2020. szept. 11. 06:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is azokat írom le, hogy mit cserélnék ki:

-A konyhapultot (amelyiken a mosdókagyló is van) lecserélném egy olyan darabra, amit ha a kamera szemszögéből a szembe lévő falhoz teszek, akkor az pont passzoljon oda (beépítetten érdemes gondolkodni) és magát a konyhapultot úgy alakíttatnám ki, hogy ugye az egyik oldalán legyen mosdókagyló, viszont azon a részén ahova pakolni lehet az alatt valami zárható polcos szekrényt építtetnék tárolásra (pl edényeket, tányérokat lehetne benne tárolni)

Az evőeszközöket nem szekrényben tárolnám, mert az is egy csomó hely, hanem vennék valami ilyesmit: [link]

és akár az étkező asztalra is tehetnétek

Vagy ha nem tetszik, hogy elöl vannak az evőeszközök, akkor még a konyhapultba szereltetnék egy fiókos részt is, a polcos rész fölé.

-Azt a fali szekrényt lecserélném egy kisebbre, csak poharakat/bögréket tárolnék benne

-Egy sokkal kisebb asztalt vennék és arra tenném a mikrót, kávéfőzőt.

-A kukát beraknám az asztal alá.

-Nem tudom milyen cuccokat tároltok még ott, sajnos a többit nem látom, de ha valamit kihagytam szólj!

Na és akkor most az elrendezés:

-A konyhapultot a szembe lévő falra tenném (ezt már írtam is)

-A konyhapult felé tenném a fali szekrényt (bocsi ha rossz a megnevezés, arra a szekrényre gondolok ami most a jelenlegi konyhapult és a tűzhely felett van)

-A tűzhelyet a jobb oldali falnál hagynám, de előrébb tolnám a konyhapulthoz (így egy L alakot formálnának a konyhapultal)

-A kisasztalt pedig vagy a sütő mellé, vagy a jobb oldali falhoz, de a sütőtől kicsit távolabb tenném (ha utóbbit választjátok, akkor közéjük a falra lehetne tenni egy akasztót amin a konyharuhák, sütőkesztyűk lógnak).

A bútoroknak mindenképp világos színeket választanék, ezzel is (ha csak minimálisan is) növelve a teret, az ablakot sose takarnám el mert nagyon jó fényforrás.

Ha jól látom van ott még egy radiátor, az maradhatna a helyén, csak a konyhapultot úgy kell kialakítani, hogy a kettő ne akadályozza egymást (pl. ha a radiátortól nem fértek oda a konyhapulthoz).

Ha valamit nem értesz írj nyugodtan és megpróbálom lerajzolni:)

2020. szept. 12. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaj bocsánat, most nézem, lehet hogy a mosogatót tűzhelynek néztem:D
2020. szept. 12. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!