Hova tudom rakni a szennyestartót, ha nincs hely a fürdőszobában?
Figyelt kérdés
Másnak is van annyira pici fürdőszobája, ami már-már inkább zuhanyfülke, ahol nem fér el sehol a szennyestartó?
Hogyan lehet megoldani? Vagy a ruhásszekrényben az egyik polc ki lesz nevezve szennyesnek? :S
2020. szept. 4. 08:07
1/9 anonim válasza:
A szennyesnek, akármilyen tiszta egy család van egy állott szaga, hiszen abba izzadunk bele, abban tömegközlekedünk, abban megyünk olyan helyre, ahol dohányoztak, vagy sütnek valamit, stb.
Ezért én a szekrényt semmiképp nem használnám erre a célra.
Nálunk a szekrénysor mellett van még annyi hely, hogy ott elfér.
Színben harmonizál a szoba színeivel, de valójában nem is látszik, mert a legtúlsó sarokban van.
2/9 anonim válasza:
Nekem a hálóban van egy szennyestartó. Úgy is ott szoktam öltözni, vetkőzni.
3/9 anonim válasza:
Nekem a hálószobában a komód oldalán lóg a szennyestartó zsák. Ilyen nagy ikeás fekete-fehér.
4/9 anonim válasza:
Nekünk is a hálóban van egy szép nagy fonott fedeles kosár a fürdőszoba ajtó mellett.
5/9 anonim válasza:
Nekünk is a hálószobában van. :)
6/9 anonim válasza:
Amikor nagyon pici lakasban laktam es a furdoszoba is zsebkendonyi volt,akkor a (muanyag) szennyestartomat a zuhanytalcan taroltam.Zuhanyzaskor kitettem az eloszobaba,amikor vegeztem,visszatettem.
7/9 anonim válasza:
Nekem elég mini a fürdőm, félig-meddig a csap alatt tárolok egy kisebb tartót.
8/9 anonim válasza:
Nállunk régen a gyerekkori házunkban hasonlóan kicsi volt a fürdőszoba. Így a hálókban volt mindenkinek 1 1 kisebb szennyestartó kosara tetővel hogy ne jöjjön ki belőle a szennyes szag. Mindenki oda dobta a saját szennyesét aztán anyukám mosásnál össze gyűjtötte.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, a jysk oldalán láttam egy nagyon szuper szennyestartó szekrényfélét, ami passzol majd a bútorhoz is (nem is néz ki szennyestartónak)! 😊
2020. szept. 7. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!