Mit csináljak, hogy passzoljanak egymáshoz a színek? Vagy inkább felejtsem el ezt a színt?
Figyelt kérdés
Sötét rózsaszínre szeretném a szobámat,de az a baj,h az ágyam zöld alapon sárga mintás,a szőnyegem sárga és a függönyöm,falvédőm is....így viszont nem nagyon illik össze a rózsaszín fallal....mit tudnék csinálni,hogy passzoljon valamennyire is a falszínéhez?Előre is köszönöm.2010. aug. 5. 12:53
1/4 anonim válasza:
nem tudom mennyire drága volt a szőnyeg-függöny-falvédő de ha nem annyira akor vegyél textil festéket, és fessétek be, vagy hipozzátok ki. jobb ötletem nincs.. a zöld ágy..na azzal én is bajban vagyok..mert nekem is zöld,és srága-fekete minták vannak rajta, a falam egy narancssárga festés után-ami sikertelen lett- most mályva- eléggé "undin" néz ki... :S szóval az ággyal nincsen semmi ötletem max, egy kárpitossal egy új anyagot felrakatni. :)
2/4 anonim válasza:
nekem barackszínű a szobám de majd jövőre lefestem.
soha nem olt ilyen bajom, mivel minden szép faszínű ;D
3/4 anonim válasza:
na én így jártam:D csak én kékkel:D de egyébként a sárga meg a pink jó!! anyi hogy az ágyat egy 2-3ezres ágytakaróval lefeded. lényeg h az rózsaszín legyen vagy krémszínű.
4/4 anonim válasza:
az ágyat én is lefedném ágytakaróval. ha van ágytámla is az neccesebb, de én leszedném és megcsinálnám a saját izlésemre. az én ágyamon nem volt, de csináltam nem kell hozzá sok minden, ami kell az pedig nem egy vagyon.plusz ott a jó érzés, hogy ezt én csináltam, deszép lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!