Milyen olcsó butórszetett érdemes venni?
Sokszor megtapasztaltam, hogy az olcsó a legdrágább.
Nem jó, tönkre megy, ki lehet dobni és lehet egy másikat vásárolni.
Vásároltam már nagy boltokban (Spar, Auchan) kapható fa termékeket ééés...utólag már nem vettem volna meg.
Konkrétat nem tudok mondani, csak ezt kívántam megosztani.
Egyetértek az elsővel.
Én inkább összeraktam mint egy ilyen szett.
Érdemes használtan nézelődni és valódi fát keresni, nem ilyen bútorlapod bohóckodást
Bútorozatlan albiba bútort venni netto hülyeség. Oda úgy megy az ember hogy tudja vinni a bútort.
Egy normális ágykeret drágább mint amit linkeltél szett
Ez konkrétan hulladék.
Volt műbőr ágyunk, kb 4 év után elkezdett repedezni, kb 8 év után kidobtuk mert foszlott. Ha hozzáértünk akkor mehettünk zuhanyozni, mert vastagon olyanok lettünk.
Plusz ez a ledes hülyeség rajta xdd.
Az ágy legyen fából, azon max szövet lehet, de inkább semmi
Megtanultam, hogy szekrényből lapra szereltet csak végszükség esetén szabad...
Sajnos a derekam miatt az emeletre csak lapra szerelt gardróbot tudtam venni, kb. ennyibe került, mint a belinkelt szett. 2 éve van meg, de a kritikus helyeken már elereszt a kötés. A hátulja konkrétan préselt papírból van, mint a beltéri papírajtók.
Van fenyőbutorunk is, ha lesz saját földszinti kecónk, biztos, hogy összegyüjtök egy használt fenyőgarniturára. Soha többbet nem veszek ilyen pozdorja hulladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!