Mit tudnék varázsolni ebből a régi virágállványból?
Figyelt kérdés
Régi típusú vas virágállvány, de arra nem tudom használni. Megválni nem szeretnék tőle, valami dekorációs vagy egyéb dologra gondoltam. ami lehetne belőle. Nem nagyon nehéz ezért arra is figyelek, hogy 10 hónapos babám ne rántsa magára. Ötleteket várok.2010. aug. 5. 07:52
1/8 anonim válasza:
Jó lenne, ha linkelnél egy fotót, mert így látatlanban nehéz lesz ötleteket adni.
2/8 anonim válasza:
Kép tényleg jó lenne. Ha nem nagyon nehéz, és a formája engedi, esetleg felrögziteni a falra, akkor akár könyves- egyéb polcként is használhatnád, persze átfestve valami jó szinre.
3/8 anonim válasza:
én is csatlakozom, hogy kép jó lenne.
amúgy virágállványként miért nem tudod már használni? a baba miatt, vagy van valami sérülése, baja?
4/8 anonim válasza:
Mit nem adnék én egy ilyen virágállványért... szerintem ezek a legjobbak, mert egy cseppet sem hivalkodóak. Miért nem tudod virágállványként használni?
Ha jól sejtem, háromlábú. Hegesszetek rá három vasrudat, amivel összekötitek a lábait, aztán erre pakoljatok nehéz dolgokat. Így nem fog felborulni. Nálunk az akvárium állt magas lábakon, a talpaira került néhány sor tégla, arra pár cserép virág, hogy kiegyensúlyozza. De ha nem raksz rá túl nehéz dolgokat, akkor nem kell ekkora súly az aljára :)
8/8 anonim válasza:
nemtudom milyen magas lehet ez, de én csinálnék belőle egy asztalkát.mondjuk egy előszobába, ha a hely engedi jókis lerakóasztalka lehetne. kulcsnak táskának ilyesmi. az alul lévő karikákat "levágnám" felülre pedig kellene egy méretre vágott üveglap. a rögzítést nemtudom, hogy lehetne megoldani, be szakember biztos tudja rá a választ.esetleg a "lábakat" le is lehet festeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!