Van ötletetek faldekorálásra, valamint a szekrény ronda faroslemez hátoldalának kreativ burkolására, kihasználására? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kis lakásomban a nappali- hálószoba egy szekrénysorral lett ötletesen "térelválasztva". Ezért a hálószobám össz-vissz egy faltől-falig érő francia ágyból áll. ezt a fülkét szeretném a lehető leg ötletesebben, kreatívabban feldobni valahogyan. Van a sarokban egy fenyő polc és egyenlőre ennyi.2010. aug. 5. 07:50
1/7 A kérdező kommentje:
ja igen az ágyam is natur fenyő, mint sokminden más is a lakásban.A falak gipszkartonnal boritva, kellemes pasztell krém szinnel.
2010. aug. 5. 07:51
3/7 anonim válasza:
ha kell a tarolohely, allits natur fenyo polcot a szekreny hatoldalara. az atjatoba tehtsz terelvalaszto fuggonyt,olyan tavolkeleti stilusut. a faldekoraciora illene a voros is, vag fekete,pl erdo vagy fa arnyekok, vagy falmatrica, vagy kifested. ha kicsi a hely,tehetsz sok tukrot pl az ikeas ontapados kerek, valami jo alkzatban egymas melle... :-)
4/7 anonim válasza:
Én is polcokat tennék a falra és hangulatfényekkel dobnám fel. Ha van fény, virágot is tehetsz, pl. a futó a falon nagyon dekorativ lehet. Ha nincs ablak, lehet száraz vagy minőségi művirág is.
5/7 anonim válasza:
Öntapadós tapéta - van faerezetű mintájú is (előtte zsírtalanítsd, portalanítsd a felületet, zsilettel nagyon szépen lehet vágni, a levegő buborékokat tűvel kiszúrni. Én is raknék fel fenyőpolcot is rá.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, de eszembe jutott még valami valamikor régen láttam valhol...tükördarabokból volt a falon kirakva pálmafa forma, illetve más keleti motivum,csodaszép volt....de nemtom hogy fogjak hozzá..??valaki tippje?hm?
2010. aug. 7. 06:53
7/7 A kérdező kommentje:
na és mit gondoltok a parafa tekercsről?én ebből gondoltam a szekrény hátoldalát "tapétázni"...szerintetek? és milyen lenne, ha az ágy körül a falat is ezzel boritanám,olyan falvédőképp...azt hiszem ha a fölső széle tépkedett lenne,szóval nem egyenes, még jól is nézne ki,nem?valaki ragasztotta már ezt falra?a praktikerben lehet venni tekercsben,mint a tapétát..
2010. aug. 7. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!