Tényleg depresszív hatású hálószobának a sötétzöld szín? Esetleg sötétkék, de inkább a zöldnél maradnék.
Attól függ, milyen bútorokkal, drapériákkal kombinálod. Meg hogy milyen árnyalatú zöld.
Lelki szemeim előtt bambusz és hasonló világos fa lebeg (bár ránéztem googléban, ott 90%ban fehér köszön vissza ami szvsz csúnya), nem lehet rossz.
Hmmm, nyitott szemmel alszanak? Engem alvás közben nem érdekel a fal színe.
De azért a pároddal keressetek olyat, ami mindkettőtöknek tetszik. Más meg ne szóljon bele.
Szerintem nem a zold szinnel, hanem inkabb a sotet szinnel van a baj. Az tenyleg nyomasztoan hathat, mellette minel sotetebb annal szukebbnek tunik. Raadasul ha nagyon sotet, akkor allandoan fel kell kapcsolni a lampat meg sokszor nappal is, maskulonben csak vaklalni fogtok.
Keress vilagos arnyalatu zoldet, szerintem biztos talaltok olyat, ami mindkettotoknek tetszik.
A 3. válaszolónak van igaza: attól függ, a falszín milyen más színekkel van kombinálva. Semmi gond nincs a sötét falakkal, hogyha világos színű bútorokkal és kiegészítőkkel van kombinálva. A gond ott kezdődik, ha a falak is sötétek és minden más is a szobában.
Ez például tényleg nyomasztó, mert itt szinte minden sötét:
Ellenben ez friss, tiszta, modern, és egyáltalán nem nyomasztó:
De ha a párod nagyon ellenzi, hogy az egész szoba sötétzöld legyen, akkor a legegyszerűbb, ha megpróbáltok kompromisszumot kötni. Például úgy, hogy csak egy falat festetek le zöldre, a többi marad fehér, mint itt: [link]
Vagy vízszintesen is fel lehet osztani a falakat, és csak egy bizonyos magasságig színesre festeni, mint itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!