Talpas kád/szabadon álló kád vélemények?
Tesómnak van. Szép-szép, piszok drága, de kézzel fogható előnye nincs egy beépítettel szemben egy átlagos fürdőszobában. Egy ilyenben, na ott van.
Süllyesztett, kerek kád a legjobb, ha megtudod valósítani családi házban és külön zuhanyzó.Egyedül ez különleges.
A többi szokásos.
-az első képre menj rá, és nagyítsd ki, pont úgy van amit írtam külön zuhanyzóval.
4-es voltam.
Én szeretem a talpas kádat, a régi lakásunkban az volt és ha majd itt az újban rásegítenek az égiek a felújításra, itt is az lesz.
Nekem nem annyira a külseje, inkább a praktikussága miatt volt szimpatikus. Könnyen tisztítható alatta-mellette-körben, könnyen szerelhető (csempebontás nélkül, ha úgy van elhelyezve, akkor körbejárható. A jelenlegi kádunk túlfolyóját egy műanyag lap fedi, ami alatt összegyűlt a kosz és a vízkő. Kicsavartam, hogy meg tudja tisztítani, az elvezetőcső elugrott a nyílástól, így képtelenség visszacsavarozni, a kádunkon így most nincs túlfolyó, míg egyszer szét nem lesz kapva az egész. Lábaskád esetén ez nem lenne gond.
#9: Kicsit eltérek a kérdéstől, de: ha egyszer úgyis műanyaglap fedte a túlfolyót akkor miért baj, hogy elugrott a cső? Eddig se működött a túlfolyó, pont a műanyaglap miatt!
#6: A fal mellett a sarokban nincs értelme. Takarítható alatta az tény, de a beépítettnél meg nem kell takarítani. A szerelvényezés meg ha rendesen meg van csinálva soha többé nem kell hozzányúlni. Az enyém 30+ éve úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!