Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Talpas kád/szabadon álló kád...

Talpas kád/szabadon álló kád vélemények?

Figyelt kérdés
Minden érdekel, kérlek csak akkor írj, ha neked is ilyen van.

#talpaskád #szabadonállókád #Antikkád
2020. aug. 2. 07:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

Tesómnak van. Szép-szép, piszok drága, de kézzel fogható előnye nincs egy beépítettel szemben egy átlagos fürdőszobában. Egy ilyenben, na ott van.

[link]

2020. aug. 2. 07:53
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Na szóval a kádból panorámás képet akartam linkelni.
2020. aug. 2. 07:55
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Süllyesztett, kerek kád a legjobb, ha megtudod valósítani családi házban és külön zuhanyzó.Egyedül ez különleges.

A többi szokásos.

2020. aug. 2. 09:52
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
2020. aug. 2. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

-az első képre menj rá, és nagyítsd ki, pont úgy van amit írtam külön zuhanyzóval.

4-es voltam.

2020. aug. 2. 09:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazából az ehhez hasonló kádakra lennék kíváncsi: [link]
2020. aug. 2. 10:29
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
6 Katasztrófa, volt ilyenem. Utáltam.
2020. aug. 2. 10:35
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
És még csak nem is kényelmes, mert mindig belecsúszol és nem tudod normálisan magadat kitámasztani. Dísznek jó, de semmi többre.
2020. aug. 2. 10:36
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Én szeretem a talpas kádat, a régi lakásunkban az volt és ha majd itt az újban rásegítenek az égiek a felújításra, itt is az lesz.

Nekem nem annyira a külseje, inkább a praktikussága miatt volt szimpatikus. Könnyen tisztítható alatta-mellette-körben, könnyen szerelhető (csempebontás nélkül, ha úgy van elhelyezve, akkor körbejárható. A jelenlegi kádunk túlfolyóját egy műanyag lap fedi, ami alatt összegyűlt a kosz és a vízkő. Kicsavartam, hogy meg tudja tisztítani, az elvezetőcső elugrott a nyílástól, így képtelenség visszacsavarozni, a kádunkon így most nincs túlfolyó, míg egyszer szét nem lesz kapva az egész. Lábaskád esetén ez nem lenne gond.

2020. aug. 2. 10:37
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

#9: Kicsit eltérek a kérdéstől, de: ha egyszer úgyis műanyaglap fedte a túlfolyót akkor miért baj, hogy elugrott a cső? Eddig se működött a túlfolyó, pont a műanyaglap miatt!

#6: A fal mellett a sarokban nincs értelme. Takarítható alatta az tény, de a beépítettnél meg nem kell takarítani. A szerelvényezés meg ha rendesen meg van csinálva soha többé nem kell hozzányúlni. Az enyém 30+ éve úgy van.

2020. aug. 2. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!