Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen dekor ötletekkel...

Milyen dekor ötletekkel dobhatom fel a szobámat?

Figyelt kérdés
A szobám nagyon pici alig fér be valami, de szeretném kicsit csajosabbá meg otthonosabbá tenni. Olyan ötleteket várok amiket könnyű elkészíteni. És a sulis cuccaimnak valami rendezett kis helyet tudnátok ajánlani? Előre is köszi
2010. aug. 3. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
barátaiddal csinálj olyan képeket amin hülyültök (grimaszoltok, vagy akármi) és ragaszd ki őket a falra. hidd el, nagyon jól néz ki :)
2010. aug. 3. 15:40
 2/7 anonim válasza:
Sulis cuccoknak vidám színes dobozok egymásra pakolva
2010. aug. 3. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Fesd át, mintát rá, kendőt a falra, lampionos lámpa, csöveket diszesen függöny v kendő csikkal tekerd át, nekem pl műrózsa vanfeltekerve, ami hosszú láncon fut levelekkel, tegyélki fényképeket, emléklapokat, saját rajzokat. Lehet kapszi szép polcokat, v diszes dobozokat, álló lámpa, szines égő stb.
2010. aug. 3. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A sulis könyveket, nagy alakú füzeteket én papucsba (tudod, olyan kemény kartonból lévő irattartó) rendezem. [link]

Ha nem tetszik a színe, bevonhatod mintás csomagolópapírral is. Írószereket, papírfecniket, post it-eket pedig egy műanyag kosárkában tartom egy polcon.

Egyébként az előző válaszolók jó ötleteket írtak az egyéb dekoráció tekintetében.

2010. aug. 3. 17:00
 5/7 anonim válasza:
2010. aug. 3. 17:36
 6/7 anonim válasza:

Bocs, az lemaradt, hogy nem tudom, hány éves vagy de [link]

ezen az oldalon van több minden is, én most babát várok és a mókás farmosba beleszerettem, nyilván neked nem az való, de néz körül, hátha van olyan ami nagyon tetszik

2010. aug. 3. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket hasznosak voltak!!
2010. aug. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!