Szerintetek melyik elrendezés a jobb?
Figyelt kérdés
Szeretnénk az étketezőből egy félszobát kialakítani,2 megoldáson gondolkodom.
A két tervet mellékelem.
A szoba mérete 380×210 cm.
2020. júl. 24. 17:16
1/20 anonim válasza:
Szerintem a második, de a szekrényt és a kanapéágyat felcserélném.
3/20 anonim válasza:
Amit az 1-es mond annál a képnél, azt kiegészítve az asztalt a nyilas oldalra tenném, a kanapéágynál megy a falra eket cuccokkal báltanám ki az áthidalót.
4/20 anonim válasza:
3+A szekrényt is cserélném, teljes faltól-falig.
PAX, és ezzel az ajtóval-fehér színben, és a 40 cm-mélységűvel, nem a 60 cm-essel.
6/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
A szekrény agyon csapja, az ágy meg nem való oda. Nem ilyen volna való oda.
Ilyen belmagasságra kamasznak emeletest tolnék fel-fehérből.De nem Ikeást. Ez van nálunk, iszonyatos hely spórolás van miatta.
Mást tennék a gyerekhez be. Fehér bútor az alap lenne, de teljesen mást,és a függönyt is más milyet tennék.
9/20 anonim válasza:
8+ Nekem ez a meglátásom, nekem ez a véleményem, de nem akarlak megsérteni,
A szekrényt ha kikapod onnan, vagy elrejted, sokkal nagyobbnak fog mutatkozni a szoba-így összenyomja.
10/20 A kérdező kommentje:
Hova rakjam a szekrényt?
2020. júl. 24. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!