Csak szerintem hülyeség az üvegezett ajtó a
hálószobához?
Figyelt kérdés
Most szeretnék kivenni egy albérleti szobát, ami üvegezett ajtós. A lakótársam korán kelne 5 körül, én tuti felébrednék a folyosóról beszűrődő villanyfényre, emellett ha a barátnőmmel akarok együtt lenni, akkor is tökre kivehető lenne, hogy mit csinálunk.
Elvileg felszögelhetnék egy függönyt az ajtóra, de az meg olyan putris.
Ezek a dolgok komolyan senkinek nem jutnak eszébe, mikor üvegezett ajtót választ egy hálószobához?
Előző két albérletemben nálam is üveges szobaajtó volt, ami valóban nem volt túl jó megoldás, ha nem egy párnak adják ki a lakást, hanem idegen emberek vszik ki a szobákat. Az egyik helyen függöny volt felrakva az ajtóra, a másik helyen öntapadós tapétát raktam fel, amit költözéskor könnyen le lehetett szedni. Az üveges ajtók másik nagy hátránya, hogy sokkal gyengébb a hangszigetelésük, emiatt minden szó, sóhajtás, neszezés behallatszott. Én is csak suttogni tudtam a szobámban, ha voltak nálam, egyéb akciókról meg nem is lehetett beszélni, mert esélytelen volt, ha otthon volt a másik lakó.
2020. júl. 19. 13:20
4/16 anonim válasza:
N3m bérbeadásra építették a lakásokat régebben. Ha család lakik, nem zavar senkit.
2020. júl. 19. 13:31
5/16 anonim válasza:
Gondolom tejüveg.
Az nem lenne probléma, ha nem különálló szobabérlés lenne.
Ragassz az üvegre belülről posztert, vagy bármit ami esztétikus dekoráció és problem solved. Vagy szimplán ne vedd ki, ha nem tetszik, nem kötelező
2020. júl. 19. 13:31
6/16 anonim válasza:
"Ha család lakik, nem zavar senkit."
Hát engem zavarna, ha a gyerekem meglátná, miközben a feleségemmel csinálom.
2020. júl. 19. 13:42
7/16 anonim válasza:
A gyerek alszik a kisszobában..
Vagy gyerek mellett te napközben is felcsapod az asszonyt a konyhaasztalra? :-D
2020. júl. 19. 14:33
8/16 anonim válasza:
Kérdező, ha többszobás a lakás, akkor eredetileg nem biztos, hogy az volt a hálószoba, amiben most ti laktok.
2020. júl. 19. 14:35
9/16 anonim válasza:
Nem a konyhaasztalra, hanem az ágyra a hálószobánkban. És persze, ha nappal kívánjuk meg egymást, akkor nappal csináljuk.
2020. júl. 19. 14:37
10/16 anonim válasza:
Ezeket a szocializmusban építették, és tudnivaló, hogy a jó elvtársnak nincs titkolni valója. A feleségével is csak éjszaka, lekapcsolt villanyt mellett csinálja.. évente kétszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!