Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Holnaptol a lidlben lehet...

Holnaptol a lidlben lehet majd venni textil ruhásszekrényt. Akinek van ilyesmi az írna róla, hogy mennyire tartós meg mennyire pakolható?

Figyelt kérdés

Egy 10 nm-es szobában lakom, ahol egy semennyire sem praktikusan pakolható szekrény van (nagy akasztós rész és két polc), ezért szeretnék már régóta valamit. Jelenleg pl a téli ruháim zacskókban es dibozokban vannak.

Az ilyen ruhásszekrény amiről írtam, mennyire jo választás szerintetek?

2020. júl. 19. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Semennyire

Nekünk van egy padláson, igaz nem Lidl-s, de pár év után szó szerint annyira elöregedett az anyag, hogy porlad. Magától széthullik az egész.

2020. júl. 19. 11:38
 2/11 nemaRendőrség ***** válasza:
8%
Akkor a lidls még addig sem bírja...
2020. júl. 19. 11:40
 3/11 A kérdező kommentje:

Ohh te jó ég, ez elèg rosszul hangzik... köszi, hogy írtatok!

Az a baj, hogy nem tudom mit vehetnék helyette, ami elfèr, és nem túl sok pénz, de ez így nem állapot :/

2020. júl. 19. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A textil szekrény is helyet foglal. Ha olyan kicsi, hogy kicsi helyet foglal, azzal nem mész semmire, mert nem fognak elférni a holmijaid, egyébként is komolytalan dolog.

Vegyél egy használt szekrényt a Jófogáson - ami méretre megfelel - és a probléma megoldva.

Nem tudom hol laksz, de ez 5 Ft-ért elvihető, polcos és akasztós:

[link]

De találsz a lakhelyed szerint is rengeteget 4-8 ezerért.

Persze a szállítást valahogy meg kell oldanod, de ez is a lakhelyedtől függ.

[link]

Van fent mobilszekrény is, de már szét van jőve az oldala, fogod látni.

2020. júl. 19. 12:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a használt terepen nézelődés jó ötlet. Ilyet még bútoroknàl sose csinaltam, így magamtól eszembe sem jutott. Köszönöm az ötletet. A szállítás az egyelőre még kérdőjel, mert nincs autóm sajnos.
2020. júl. 19. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Először próbálj körülnézni rokoni/baráti/szomszédi/ismeretségi körben, hogy van e valakinek valami kis platós autója, vagy vonóhorgos autója (utánfutót lehet hozzá bérelni) és tudnak e segíteni a rakodásban.

Ha nincs ilyen, akkor marad a lakhelyedhez legközelebbi kinézett szekrényhez, a legközelebbi fuvarozó, mert km. díjat számolnak, +rakodás.

2020. júl. 19. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Van ahol az eladó is tud segíteni a szállításban, rá kell kérdezni.

2020. júl. 19. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk a gyerekek 11,5 m2 es szobajaban van egy 2m es gardrob.mindent elnyel.

Mellette meg a 2 gyerek agya,es egy kis tv szekreny is elfert.

Vannak ennel kissebb gardrobok is,a nyitott polcok feleslegesek,csak porfogok.

Szerintem mindenkepp gardrob szekrenyt keress akar hasznaltan is.

2020. júl. 19. 12:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat! Nagyon sokat segitettek, mert én az ilyesmiven teljesen rutintalan vagyok.
2020. júl. 19. 13:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd belejössz!:)

2020. júl. 19. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!