Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel rögzítsem a LED szalagot...

Mivel rögzítsem a LED szalagot a tapétához?

Figyelt kérdés

5 méteres szalagról van szó. Leporoltam a tapétát és felragasztottam, de pár óra után le is jött az egész. Utána a ragadós fele már használhatatlan volt, ezért ragasztottam rá 2 oldalú ragasztót, de azt is ledobta a tapéta.

Gondolom az is gond, hogy csak 1 centi vastag a szalag. Az egyetlen ötletem, hogy vastagabb átlátszó celluxxal ráragasztom a falra, de lehet kissé hülyén néz ki.

Vagy mivel lenne célszerű rögzíteni?

2020. júl. 18. 20:49
 1/4 savanyújóska ***** válasza:
Attól függ, mennyire végleges megoldást keresel, ha nem baj, hogy a tapétával együtt jön le, akkor pillanatragasztó, szilikonragasztó is szóba jöhet.
2020. júl. 18. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha hosszútávon akarod használni, akkor a hozzávaló rengeteg fajta ALU profilból egyet kiválasztasz, azt rögzíted a falba, és ahhoz ragasztod a szalagot.

Ha nem számít hogy a hőelvezetés hiánya miatt pár üzemóra után elégnek a LED diódák, akkor jó a celluxos megoldás is.

2020. júl. 18. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá való alu profilt felfúrod a falra, majd abba rakod a led-et.
2020. júl. 18. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Alumínium profilt kell a falra felfúrni.

FBS ragasztó viszonylag hőálló, azzal tudod beleragasztani a led szalagot. Lassan szárad, van időd szépen elrendezni.

2020. júl. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!