Mit csináljak a maradék függönnyel?
Figyelt kérdés
vettem lila függönyt a lányom szobájába, de a maradékot sajnálom eldobni. kb. 5m hosszú és 20 cm széles maradt meg. Mit csináljak vele? hogy bírnám felhasználni?2010. aug. 1. 23:39
1/5 anonim válasza:
Kicsi diszpárnát lehetne belőle csinálni.vagy kötőket is a függőnyhöz.
2/5 anonim válasza:
A csíkokat egymás mellé varrva akár egészen nagy díszpárnahuzat is kijön belőle, a függönyelkötő is jó ötlet (első írta), de akár az ágytakaró szélére is varrhatsz belőle fodrot (varrásráhagyással. szegéssel együtt elég 10 cm-t számolni), így összhangban lenne minden textília.
3/5 anonim válasza:
Drapéria, ha az még nincs.
Másik anyaggal kombinálva vízszintesen felvarrva akár zsebes fali tárolót is el tudnék képzelni, mondjuk az ajtó hátuljára, pl. fésűnek, kisebb dolgoknak, amikből általában bőven van egy lányos szobában.
Több darabra osztva kis ékszertartó tasakok is lehetnek vagy ajándékhoz dísztasakok, csak ez függ az anyagtól, nem írtad, hogy alap vagy dekorfüggöny.
4/5 A kérdező kommentje:
2010. aug. 2. 12:01
5/5 anonim válasza:
tegnap 10:06 vagyok
Ez szerintem díszcsomagolni kiváló, tedd el karácsonyra. Én már rég nem papírba csomagolok, csak masnikat, szalagokat veszek és maradék textileket használok.
Kis tasakoknak kiváló, de ha egész kicsi tasakokat készítesz, akkor lehet ékszertartó is.
Vagy illatosítónak a szekrénybe.
Csinálhatsz belőle párnát is, de ahhoz alá kell valami szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!