Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Honnan tudhatom meg, hogy az...

Honnan tudhatom meg, hogy az ágyam miből készült?

Figyelt kérdés
7 éve vettünk egy franciaágyat használtan. Szerintem vagy 15 éves biztos lehet már. Semmit nem tudok a típusáról. Annyit tudok, hogy nagyon szeretem, és ilyet akarok venni egy újat! A legnagyobb problémám, hogy nem tudom miből van a fekvőfelület. Rugó nincs benne, így gondolom csak szivacsos lehet. Kemény, és még "csak" most feküdtük ki! Ágyrácsa/bordái nincsennek. Lábrésznél nyitható, a rugó tökéletes még mindig, kitart. Soha nem recsegett még egy picit sem! Magasított, 58 cm a fekvő felület a földtől mérve. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám kideríteni, hogy miből van ez fevőfelület? Mert manapság már annyi fajta szivacs is van, hogy nem igazodok ki. Pl: dupla szivacsos, gerincvédős szivacsos, félig rugós-félig szivacsos, kókuszos stb. Egyszerűen úgy érzem, hogy teljesen elvesztem. Szívesen fizetnék érte többet is, de úgy nehéz, ha nem tudom milyen fekvőfelületű ágyra fókuszáljak. Előre is köszönöm a kérdésemhez kapcsolódó, segítő válaszokat!

2020. jún. 21. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ezt annyira szereted, akkor nem kell újabbat venni, hanem ezt kell kárpitossal átdolgoztatni, újrahúzatni.

Ő majd pontosan fogja tudni, hogy milyen szivacs volt benne és olyat fog ismét beletenni, ha ahhoz ragaszkodtok.

Arra számíts, hogy semmivel nem lesz olcsóbb, mintha újat vennél, de ez legalább az általad szeretett, kényelmes darab lesz, a "plasztikai műtét" után és gyakorlatilag új lesz.

2020. jún. 22. 07:21
 2/2 anonim ***** válasza:

A kókusznak semmi értelme mert szétporlik. A rugó felett mindig van szivacs. A hideghab matrac mindegyike pontrugalmas és így gerincvédős. De ezek csak marketing szavak.

Ha rugós, azt biztosan érezni, máskülönben egy nagyon vastag és félmillás matrac volna, amit csak külön kapsz.

Tehát inkább hideghab(és nem szivacs, mert az nem jó).

Ággyal egybe gyártva nem tudom mennyi infót kapsz a matracról. De minél sürübb, annál tartósabb. A keménységnek nincs mérőszáma, azt próbálni kell. A kényelem puhaság, szellőzés végett csatornákat vágnak bele.

[link]

2020. jún. 22. 07:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!