Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik matrac lenne megfelelő...

Melyik matrac lenne megfelelő számunkra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új matrac vásárlása előtt állunk, de annyi féle van, hogy sajnos elbizonytalanodtunk, melyik lenne jó. Jelen helyzetből adódóan webshopból rendelnénk házhoz szállítássál, így tudom nem a legjobb,hogy nem tudjuk előtte kipróbálni.

Jelenleg egy közepesen kemény szivacsmatracunk van, de már közel 15 éves, és kezdi elveszteni a tartását.

Olyan matracot szeretnénk, ami hasonlóan ehhez, közepesen kemény, nem túlságosan besüppedős, ugyanis a 8hónapos babánk is gyakran velünk alszik. Rugósat nem szeretnénk, az esetleges nyikorgás, későbbi deformálódás miatt (legalábbis ez a tapasztalatom a rugósokkal). 200*160-as ágyba lenne.

Melyik márka, melyik fajtát ajánljátok nekünk? Vegyünk az ágyunknak megfelelőt, vagy inkább 2x 200*80-ast? A mostani 2db,lehet,hogy csak ezért tartotta meg eddig a formáját olyan jól, de idegesítő a rés a két matrac között.

Köszi a segítséget!

2020. jún. 3. 08:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha a babátok is veletek alszik, akkor egy darabban vegyétek. Azt meg sajnos ki kell próbálni, nektek mi a jó. Éppen a múlt héten vettünk matracot, kb. 15 félét próbáltam ki a boltban, mire rátaláltam, ami nekem jó. Az eladó mondta, ami nekem puha, másnak kemény, nincs két egyforma ember.

Talán nektek a memóriahabos lenne jó és olyan, ami szellőzni is tud és levezető huzata van, lehet mosni. De ez csak egy tipp.

2020. jún. 3. 08:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet 2 darabba, csak vegyetek rá matracvédőt -duplássat. Teljesen jó, nem érezni a rést, és nem zavaró.

Kipróbálás nélkül viszont ne vegyél matracot, mert ez a legrosszabb. A keménységnek nincsenek pontos mérőszámai, így fogalmad sincs, hogy ami itt kemény, az a másik boltban milyen.

Rendes matracos boltba menjetek, szinte mindenhol van kiszállítás (én is így vettem; és ingyenes volt). Sok helyen van 30 napos csere garancia, megfelelő feltételekkel. És ki is tudjátok próbálni.

Hideghabnál a sűrűség adja a tartósságot, ezt vegyétek figyelembe, ennek a neten jó utánanézni. nem beszélve a sokszor 10 év garanciáról is.

[link]

2020. jún. 3. 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!