Darab szőnyeget, amit készen lehet megvásárolni (nem padló szőnyeg, nem futó szőnyeg) hogyan lehet elvágni és beszegni, hogy ne bomoljon ki?
Minden megoldas erdekel!
Nagyon fontos, és légyszi olyat ne irjatok, hogy nem lehet. Mindent lehet csak még nem tudom hogy!
Rengeteg ilyen helyen foglalkoznak úgynevezett szőnyegszegéssel, ahol egy direkt erre kitalált géépel megoldják helyetted.
Egyébként házilag is megtudod csinálni, de ahhoz érteni kell és pokoli időigényes azt kézzel.
Kedves válaszolók! Köszönöm! De kicsit félreértettétek a kérdést.
Kész szőnyeget, sehol nem vállalnak. Tudom, mert körbejártam. Illetve a kész szőnyeg nem vágható.
Nem tudom ezt elfogadni. Biztos van rá megoldás.
A macerás dolgok nem ijesztenek meg. 290x300 - as szőnyegből ami fekete - feher szálakból volt szőve, kiszedtem a fekete szálakat kézzel.
Mit tegyek? Nem tudom elhinni, hogy csak engem érint ez a probléma. Neten sem találok erről semmit.
Miért nem írtad le érthetően a kérdést??
Szóval egy meglevő szőnyegedet akarodkettévágni??
Fogod a "hátán" pengével elvágod. Egy fólia csíkkal lezárod. Kicsit hosszabb öltésekkel, mint a kettéhajtott fóliacsík szépen beszeged.
Hogy ezt kézzel hogyan lehet szépen megcsinálni fogalmam sincs. A csíkot szépen kell vezetni, a vastag fonalat vastag tűvel átszúrni a szőnyegen (egy kis fogóval el tudom képzelni), de a kettő együtt komoly kihívás.
Utolsó, nagyon kedves vagy, köszönöm. Igyekeztem a kérdést érthetően megfogalmazni, egyéb módon most sem tudnám.
Megoldhatónak látom azt amit leírtál, viszont légyszi segíts abban milyen fóliacsíkra gondoltál?
Illetve hol vegyek ilyen fóliacsíkot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!