Új ácsrács vagy új ágy(amihez ágyrács is jár)?
Köszi! Szerintem most is van középen egy merevítés, ennek ellenére lett ilyen U alakú.
Két külön 90-essel az a baj, hogy nekem gázlift van rászerelve és akkor 2x90-es gázlifeteset kellene vennem, ráadásul a középre eső gzálifteket el kéne távolítani. Drága mulatság lenne...
Ha veszek egy új 180*200-et, akkor miért valószínű, hogy ismét belejt középre? Normálisat nem árulnak? Ez így fájdalmat okoz :(
Miért fog az új is behajlani középpen? Ez pusztán fizika, mivel ott fog legjobban engedni, ahol a legmesszebb van az alátámasztási ponttól, ez meg ugye a közepe. Gondolom most is begurulsz mindig középre mikor alszol.
Most nézd meg az én ágyamat, amit magam csináltam Böbelixes Azurro 180 mintájára, de van a Jysk ben is Favrbo néven és itt van összeszerelési útmutató is. Láthatod, hogy ott van végig középen az alátámasztás, pont a 2x90-es ágyrács miatt.
Szóval ha jól szeretnél aludni, akkor el kell engedned ezt az egyben 180 széles ágyrácsot. Én ezen nagyon jól alszom, többnyire keresztben :)
Nagyon jó, köszi szépen!
Egy problémám van: Nekem ágyneműtartós az ágyam és van ágyrácsok szélén 1-1 gázlift. 2db 90-es ágyrács esetén akkor ugye teljesen elveszítem ezt a funkciót?
Ha így van, akkor jobban járok ha új ágyat veszek amiben nincs ágyneműtartó és akkor így oldom meg mint a képen.
Tényleg a kép alapján olyan mintha a 90 esek középre domborodnánank így viszont minta az ágy közepén lenne egy kis völgy, vagy ez nem zavaró? Nem akarok mellélőni megint.. :(
Ezek már nem egyenes ágyrácsok, hanem 1-2 centit ívesek, és úgy működik mint a laprugó, kicsit már a matrac súlyától is kiegyenesedik, meg persze amikor rajt fekszem, akkor az olyan pontokon mint a derék töbet enged, tehát némileg a testem formályához igazodik, ezáltal egyenletesebben eloszlik a terhelés. Nem is forgolódom annyit mint a korábbi, sima szivacsos ágyamon.
A rácsot a Möbelixben vettem, martacom Jysk-ös F85 Gold 2db 90x200-as
Ezen 5 rács keményíthető, mert dupla, és azokkal a műanyag csúszkákkal lehet állítani, hogy összegoja-e a kettőt vagy sem, de nekem úgy a legkényelmesebb ha nincs keményítve a derék részen.
Nagyon köszi a választ és a közvetlen linket is!
Csak egy dolog érdekelne amire nem válaszoltál, hogy az ágy közepén abszolút nem érződik egy kis völgyecske egyáltalán? Gondolom nem, mert akkor nem ajánlanád, csak a kép alapján úgy tűnik kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!