Tudnátok segíteni Bernina Bernette 56 varrógépemen, hogy lehet gomblyukat varrni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van leírás hozzá, de én szerintem ugyanazt csinálom, ahogy a youtube videókban csinálnak, illetve a tájékoztató füzetben, de nem sikerül. Beállítom a helyére, kiválasztom a "gomblyuk" opciót, és ugyanúgy csak egyenesen varr.2020. máj. 25. 21:22
1/9 anonim válasza:
Az anyag továbbítónak le kell süllyednie. Talán külön karral. Akkor nem megy tovább az anyag.Szóval a gond, hogy fent van még az az anyagtovábbító fogasléc alul.
2/9 anonim válasza:
Most látom, hogy nem olyan fajta.
Külön talp van hozzá.
https://www.youtube.com/watch?v=ccD2WPYiTMo
5.36 tól.
Oldalt és a felső tárcsán beállítani a piktogrammot, kell a kiegészítő műanyag talp.
És a tű mögött egy kar.
3/9 anonim válasza:
A talpba berakod a gombot méretnek.
A 'push' feliratú kart a tű mellett lehúzod és hátra tolod, ez csinálja az irányváltást autómatikusan,mikor átbillen.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez mind sikerült, viszont ugyanúgy csak egyenes vonalban varr
2020. máj. 26. 12:32
5/9 anonim válasza:
Mármint megy előre, vissza program szerint,(végig varrja) csak a 2 varrás közt nincs meg a rész amit felvághatsz? vagy ugyan azon a vonalon varr vissza; egy vonalba varr csak?
6/9 A kérdező kommentje:
Mostmár "szerencsére" cikk-cakkban varr, de ugyanazon a vonalon jön vissza, mint amin felfelé, nincs lyuk akit felvághatnék.
2020. máj. 26. 23:25
7/9 anonim válasza:
Jobb felső tárcsa gomblyukon van. Próbálj a másik kettőn variálni. Illetve a gép kapcsolójánál jobboldalt van egy kis csavarhúzóval állítható gomb, aminek középpen kell lennie, a piktogram szerint.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves csodatévő! Fogalmam sincs mit csináltam máshogy, de mostmár sikerül. Nagyon szépen köszönöm, hogy rám szántás az idődet.
2020. máj. 27. 11:33
9/9 anonim válasza:
Jegyezd fel minden tárcsa helyzetét.
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!