Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy használjam ki és mire...

Hogy használjam ki és mire ezt a belső teret?

Figyelt kérdés
A házam átjáróház, azaz egyik szobából a másikba lehet jutni. Legelől van egy nagy szoba, ami hálószoba. Után jön rgy másik nagy, amiben egyfajta vendégszobát vagy társalgót szeretnék kialakítani. Innen egy kis előtérbe lehet jutni, ahonnan a fürdőszobába lehet menni és egy másik helyiségbe. Ez a helyiség valaha konyha volt, de most a konyha emögött van. Ezt a szobát még annyira sem tudom, mire használjam ki. A méretei kb 4*4 m. Esetleg van ötlet hogy ebbe és akár a többi helyiségbe mit rendezzek be?

2020. máj. 24. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz semmit variálni, szerintem is legjobb egy étkező (ha nincs rá hely a konyhában) vagy valami dolgozó-/hobbiszoba, könyvtár, tornaszoba, vagy amire igényed van. Egy részét le is választhatod pl. tergetéshez, gardróbnak vagy más rumlisabb dolgok céljára.

Nagy belmagassághoz jók a nagy képek (festmény, poszter, textil, fotó...), de szekrény felett már szerintem fura. Szekrények tetejét is ki lehet használni pakoláshoz, lehet kapni ezerféle stílusú dobozokat, amik hasznosak lehetnek pl. szezonális ruhák, ágyneműk tárolásához. Díszvázát, kerámiát is szoktak néha ilyen helyekre rakni, sőt akár szobanövények is néha felköltözhetnek, de nem biztos, hogy ez az ízlésed. Lelógó nagyobb csillár is kicsit összeköti a fentet és lentet. És díszlécet is (ha illik stílusra) lehet rakni körben, ami elválasztja a plafon színét a falétól.

2020. máj. 25. 20:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, nagyon tetszik. A plafonos dolog az nem megoldható, mert ugyanolyan színű a plafon is.
2020. máj. 26. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!