Hol érdemes konyhai eszközöket, edényeket vásárolni? Mindent egyszerre szeretnénk megvenni, jó minőségűt, de jó árban.
Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 18:57
1/9 anonim válasza:
Nekem az ikea nagyon bevált, nagyon jó árban volt rengeteg minden. Vidékről mentünk fel, itt nálunk csak mömax, metro van és kisebb lakásfelszereles boltok, de ezek nagyon drágák
2/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag egy kezdő új konyhát szeretnél felszerelni?
Én is az IKEA_t ajánlanám. Rendes garancia van a termékekre, és jó minőség. Árban is van választék - olcsóbb, és felsőbbkategóriás is.
3/9 anonim válasza:
Sima edényeket én csak és kizárólag piacon szoktam vásárolni, minőségre jók, és egész olcsóak.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, kezdő konyhát kellene berendezni. Eddig albérletben laktunk, ahol volt minden, így egy-két bögre kivételével nincs semmilyen edényünk, étkészletünk. Minden kellene a fakanáltól kezdve a palacsinta sütőn át a sajtreszelőig. Nézegettem már az árakat, és az ilyen kisebb háztartási boltokban ez itt olcsóbb, amaz meg ott. De azzal sem spórolunk, ráadásul hosszabb időt is vesz igénybe, ha innen-onnan szerezzük be ezeket egyesével. Egyébként én is az Ikea-ra gondoltam, csak mivel nem pestiek vagyunk, reméltem, hogy lesz közelebb is vmi üzletlánc.
2020. máj. 11. 21:23
5/9 A kérdező kommentje:
A piac nagyon jó ötlet, most valahogy nem is gondoltam rá, de meg is nézem, hol van nagyobb piac a környéken. Köszönöm a tippet!
A többieknek is köszönöm, akik az első gondolatomban erősítettek meg, mentek a kezek. :)
Ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában!
2020. máj. 11. 21:27
6/9 anonim válasza:
Ha nem baj, hogy esetleg használt, akkor találhtsz it is:
Beállítottam fix árra, és a legalacsonyabb árra. Legfelül a kiemelt termékek vannak.
7/9 anonim válasza:
Miért nem veszel használt oldalakról? Igaz ott kis eséllyel tudod megvenni egyben, de még az is előfordulhat. Nézd meg a Jófogást és a FB-on a Marketplace-t. Sokkal olcsóbban hozzájutsz a dolgokhoz és a környezetet is kíméled.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenképpen újat szeretnénk venni. Nem tartom higiénikusnak a használt evőeszközöket.
2020. máj. 16. 18:55
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!