Szerintetek mennyit ér egy ilyen régi bútor darab?
2010. júl. 28. 17:18
2/6 anonim válasza:
Árat nem tudok. De ezek az 50-es évek végén,és a 60-as évek elején voltak divatban. Nekem is volt ilyen fiatalasszonykoromban. Tartozott hozzá egy nagy,kihúzható rekamié,ilyen fejrésszel,és 3-4-en is elfértek rajta.
3/6 anonim válasza:
szerintem akár több is... de nem mindegy, hogy milyen sérülés van rajta ill. milyen régi... ha csak 30-40 éves, akkor kb 40, de ha 60-80 akkor szerintem még 100-at is...
4/6 A kérdező kommentje:
17:59 nek igaza van
csak azt nem tudom hogy hogy lehet
megállapítani hogy hány éves ha nincs rajta semmi
2010. júl. 28. 19:01
5/6 anonim válasza:
több éve értékesítőként dolgozom.
ilyenek jönnek mennek az üzletben, 30-40 éveseket olyan 21-28e ft körül értékesítünk.
40-44,45éveseket olyan 43-49 ezerért.
A kivitelezéséből lehet látni hogy nem "mai" darab ez szemmel látható de nem ér meg 100ezret ez biztos.
nem mindegy hol értékesítik.
nálunk ez a darab nem érne meg 25 ezret sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!