Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy ablakon nincs semmilyen függöny?

Figyelt kérdés

Panellakás, 3 emelet. Sötétítő roló van, de a függönyök egyszerűen nem tetszenek. A szoba ilyen fekete-fehér modern stílusú, és egyszerűen nem találok olyan "modern" függönyt ami tetszene, így úgy gondoltam, hogy inkább nem is kell függöny. Szerintem nem látnak be az utcáról (néztem már) és velünk szemben nincs másik ház.

Neketek milyen benyomásotok lenne, ha meglátnátok egy ilyen jellegű szobát függöny nélkül?

2020. ápr. 21. 10:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Kívülről? Hogy lakatlan.
2020. ápr. 21. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Én sem szeretem a függönyt, az én szobámban nem is volt.
2020. ápr. 21. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
harmadikon szerintem tök mindegy. engem az zavar nagyon mikor földszinti ablakokon nincs. és a ház közvetlenül a járda mellett van. és a nappaliban egy szál fecskében nézi a tévét a világ legszőrösebb embere, aki ráadásul 60+ és hájas. és nekem emellett kell elsétálnom minden nap. hülye angolok
2020. ápr. 21. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Mi a véleményem?

Hogy igénytelen, barátságtalan stb...

2020. ápr. 21. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Hollandiában soha nem volt és nincs az ablakokon függöny, a skandináv országokban is csak egyes helyeken, úgy 30 éve, a dizájn részeként.

És a benyomásom?

Semmi benyomásom nem lenne, én egyébként is rossz megfigyelő vagyok, meg körül sem szoktam nézegetni másnál.

2020. ápr. 21. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
#5 én se direkt kukkantok be (ki akarja azt látni...) de sétálás és zenehallgatás közben nézelődni szoktam jobbra balra (mert miért ne?), és akaratlanul is belátok a házba. ez engem nagyon zavar. főleg ha villogó fény jön a tévéből, a szem akaratlanul is reagál rá, ez reflex
2020. ápr. 21. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt vajon miért nekem írtad?

Én a kérdésre, a Kérdezőnek válaszoltam, a saját benyomásaimról.

2020. ápr. 21. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk nincs, mert a macska felmászott rá és letépte :))
2020. ápr. 22. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Sima,egyszeru feher fuggony.minta nelkul,mindenfele csicsa nelkul tokeletesen megfelelne.

A mi szobankban barna,szurke es fekete dominal,feher alapon barna es szurke spiral szeru mintas fuggonyt vettunk.nagy meretu fuggony,igy a minta is nagy.szerintem jol passzol.

Nekem fuggony nelkul igenytelen,befejezetlen egy szoba.de ez izles kerdese,ha teged nem zavar akkor ne foglalkozz vele.

2020. máj. 13. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Pl.

2020. máj. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!