Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tűntessem el?

Hogyan tűntessem el?

Figyelt kérdés

Acetonos körömlakklemosóval sikáltam le a fa ajtónkról a 10 éves ragasztott matricákat. Rendesen kimarta sajnos az ajtót, de erre csak utólag jöttem rá, és nagyon csúnya folt van most a helyén. De ugyanolyan barna színű, mint annak idején volt, csak most olyan, mintha egy nagy vízcsepp lenne, ami soha nem fog megszáradni. Lehet ezzel valamit csinálni?? Valami házi praktika?? Vagy dobhatom ki az ajtómat??

20/L

2010. júl. 27. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
:DD Nekiálnák kivésni az egész ajtót? Festékről még nem hallottál?
2010. júl. 27. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
fesd le.
2010. júl. 27. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Rövid ü-vel!

Amúgy ragassz a helyére egy új matricát! Vagy lecsiszolhatod az egész ajtót, és újra lehet festeni. Szerintem a matrica jobb.

2010. júl. 27. 18:43
 4/5 otletbutor válasza:
Valószínű feljött a lakk, sajnos jó megoldás nincs csak körülményes. Házilag nem ajánlok megoldást, mert sosem lesz olyan mint az eredeti. Igazából látni kéne a felületet, hogy milyen felületkezelő anyag van rajta. Hívj asztalost ő megmondja.
2010. júl. 29. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem mosd le az egészet körömlakklemosóval és úgy az régsz olyan lesz... de én nem tenném -.-
2010. aug. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!