Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen kanapé/fotel jön be...

Milyen kanapé/fotel jön be nektek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy max két személyes kanapét, vagy kettő darab fotelt, de nem tudom milyet.

Nektek vam ami kifelyezetten tetszik?

A bőr nagyon rossz nyáron a meleg miatt? Nincs tapasztalatom. :(

Teszenek még az egyszemélyes elfekvős székek is, kanapén is szeretnék lábtámaszt. Köszönöm a segítséget. :)

200 Ezret áldoznék összesen erre.

2020. ápr. 14. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sarokkanapé jön be, mert az L alakú rész rövidebb része lábtámasznak is jó, és ha kihúzható, akkor kétszemélyes vendégágynak is. A bőrt nem szeretem, nekem nincs, de van tapasztalatom, ha nincs leterítve, akkor nyáron tényleg minden bőrfelület hozzátapad. Szerintem írd be a képkeresőbe a kanapé szót, nézegess végig jó sok képet, és ha valamelyik "beleszeretős", akkor azt derítsd ki, hogy hol lehet kapni. Egy kanapét több évre vesz az ember, fontos, hogy ne bánd meg.
2020. ápr. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!