Ti mennyit vagytok hajlandóak fizetni egy ajtódíszért, asztali díszért?
Figyelt kérdés
Olyanért ami szép,igényes.2020. márc. 11. 08:45
1/11 nemaRendőrség válasza:
Semennyit. Nem hiszek az artdeco-ban.
Inkább emlékekkel van tele a lakásom
2/11 anonim válasza:
"Nem hiszek az artdeco-ban."
Még jó, hogy nem kell hinni benne.
3/11 anonim válasza:
A dísztől függ.
Max. 2000-ret. Ilyen 4-5000-rekért kizárt, amiket látni szoktam. Amúgy családi hagyományból kifolyólag az adventi koszorúkat és az ajtódíszeket magunk csináljuk.
4/11 anonim válasza:
Semennyit, ajtó díszítést feleslegesnek tartom és asztali dísz is csak porfogó.
5/11 anonim válasza:
10 ezer alatt, HA tenyleg olyan, hogy ugy erzem, orommel toltene el minden nap latnom otthon. De alapvetoen nem szeretem a diszeket, nagyon ritkan veszek barmi ilyesmit. Ilyen idoszakos diszeket (karacsonyi, husveti, stb) pedig kb soha. Jobban szeretem vagy az ures feluleteket, vagy maximum egy cserepes novenyt diszkent.
6/11 nemaRendőrség válasza:
Na az a másik.
Sokkal szebb egy cserepes növény.
Több tucat virág van otthon. Sokat én magam ültettem magból, rügyből. Párat vettem.
7/11 anonim válasza:
Semennyit, nem szeretem a giccset.
Néha szoktam készíteni díszeket saját magam által gyűjtött dolgokból, pl ősszel gesztenyéből, szép falevelekből, stb. De az idő 95%-ában pár cserepes növény szolgál díszként. :)
8/11 anonim válasza:
Semennyit, utálom a felesleges kacatokat, csetreszeket.
9/11 anonim válasza:
Ajtón max karácsonyi koszorú van és húsvéti. Máskor pedig egy kb 500forintos ikeás. Asztalon meg dísztál (nagyimtól) benne dísztök (200forint) vagy toboz (ingyen). Szóval nem fizetnék ezért több 10e-t, hobbiboltból vennék hozzávalókat ha lenne hozzá időm, kedvem.
10/11 anonim válasza:
Pepco/kik mániás vagyok állandóan veszek valami letisztult igényes díszt de 2000Ft-nál többet nem költök rá. Általában akciósan veszem csak legutóbb kikben 100ft-ert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!