Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Zöld szobafalamon lett egy...

Zöld szobafalamon lett egy randa folt. Úgy döntöttem valami absztrak csíkozással vagy ilyesmi kétszínűvé teszem. Milyen szín illene a zöldhöz, milyen minta vagy csík legyen? Esetleg képeket linkeltek?

Figyelt kérdés
Oldalt zöld, felül fehér.
2020. márc. 6. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a narancssárga megragyogtatja, a lilával pedig nagyon harmonikus lesz. A fehéret a helyedben kerülném, mert kórház jellege lesz tőle. Kékkel kombinálva szép, de rideg lesz, napsárgával, citromsárgával vidám, barátságos. A piros elvileg ragyogtatja, de gyakorlatban -főleg a fehér plafonnal együtt olyan lesz az összhatás, mintha egy magyar zászlóba bugyolálva élnél :)

Esetleg én még próbálkoznék önmaga árnyalataival, tehát pl. sötétzöld-páfrányzöld, nagyon jól nézne ki.

Viszont mindenek előtt járj utána, mitől lett a folt, mert komoly bajt is jelezhet. ha vizesedik a fal, csőtörés van benne, vagy penészedik a vakolat, azt először meg kell szüntetni.

2020. márc. 6. 00:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja nem. Ott a fotel, és a fejem miatt zsírfoltos lett. Akartam törölgetni, de rosszabb lett. Egy két képet nem tudsz linkelni?
2020. márc. 6. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Egy-két csík tapéta a fotel mögé, esetleg szimmetrikusan máshova is. Más zöld árnyalatú tapéta is jó.

Az okot is meg kell szüntetni: elhúzod a fotelt a faltól? Lecseréled fejtámlásra?

2020. márc. 6. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csíkosra festeni jóval nagyobb meló több hibalehetősséggel, mint lekenni azt az egy foltot, bár ugyanannyi festéket kell venni hozzá, mert csak minimum 1 literes kiszerelésben árulják a színes festékeket. Ha gyári szín volt, akkor könnyű újra beszerezni, ha meg kevertetni kell, és nincs már meg a kódja, lehet kölcsönözni színkártyát.

De találsz neten bőven csíkos zöld szobákat - csak hát zöldből meg stílusból is annyiféle van.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. márc. 6. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm m8ndenkinek. Főleg az utolsónak a sok linket. Ezt már kikeverni nem lehet. Én magam kevertem ki.fehér festék, zöld színező, és sárga színező paszta felhasználásával.
2020. márc. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!