Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Bútor1 webáruház vélemény?

Bútor1 webáruház vélemény?

Figyelt kérdés
Mennyire jók a bútorok minősége?

2020. jan. 30. 13:04
 1/5 anonim válasza:
82%
Én vettem tőlük ágyat, matracot, asztalt, tévéállványt - minden hibátlan volt, ráadásul olcsó darabokat de teljesen rendben volt az ár-érték arány, aránylag könnyen összeszereltünk mindent ketten, abszolút laikusként. Korrektek, kedvesek, pontosak, szolgálatkészek, és bútorokról a legprofibb, legrészletesebb leírást minden esetben náluk találtam. Kifejezetten "hülyebiztos" felhasználóbarát a honlapjuk. A szállítás - más bútoráruházakhoz képest - kifejezetten olcsó, gyors, pontos. Én csak ajánlani tudom őket. Remélem, neked se lesz velük gondod.
2020. febr. 3. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is remélem több mindent ki néztem már az oldalról. :)
2020. febr. 4. 07:28
 3/5 robiszalka válasza:
77%

senkinek nem ajánlom!!! 2-rendelés két orbitális hiba tőlük soha semmit többet!

sőt még olyan terméket is árulnak ami nem is létezik,,,és ez csak több honap után derül ki!!

mindenki vigyázzon velük!

2020. máj. 1. 08:50
 4/5 anonim válasza:
100%
Engem is erdekelne, vasarlas elott allok toluk!! Kedves utolso, mit rendeltel toluk ha megkerdezhetem? Miert nem voltal elegedett?
2020. máj. 3. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Az árukeresőn regisztrálva vannak, a felhasználók 94% 4 vagy 5 csillagot adott nekik.
2022. jan. 6. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!