Hogyan lehetne ezt a három stílust úgy ötvözni, hogy a végeredmény szép és harmónikus legyen?
Lakberendezők válasza érdekelne leginkább, vagy akiknek kicsit is van fantáziája és szépérzéke. Mert nekem nincs. :)
Három stílus tetszik igazán, az egyik a japán motívumok (tolóajtó, lampion, alacsony és fa stílusú bútorok, bonsai stb.),
Pl:
a másik a természet színei főleg a citromsárga de jöhet bármi ami a természetre emlékezteti az embert.
Pl: [link]
A harmadik pedig a romantikus stílus (lágy meleg színek, virágminta, nőies otthonos dolgok)
Pl: [link]
Szia!
Próbáld úgy, hogy a harmadik stílus (romantikus/nőies/otthonos) rózsaszínjeit lecseréled a sárga különböző árnyalataira. Sárga kárpit a bútorokon, sárga párna/takaró, sárga függöny. A rizspapír lámpa (lampion helyett) is lehet sárga, meg a bonsai kaspója...
A #10, 11 válaszoló vagyok.
Találtam egy képet, ami viszonylag jól ötvözi a romantikus és japános stílust:
Bár a japán jelleg a tolóajtók ellenére eléggé elveszik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!