DVD polcokat el lehet adni?
Figyelt kérdés
Van nekem három fölöslegesen. Eladható dolog ?2019. dec. 24. 16:56
1/8 anonim 

válasza:

Felteszed a jofogasra aztan vagy kell ckinek vagy nem. Egy probat meger.
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig én is eljutottam ,de a kereslet vajon mennyi lehet rá. Erre a kérdésre keresem a választ.
2019. dec. 24. 17:18
3/8 anonim 

válasza:

Nem igazán.Ki vesz már ilyesmit ?
A dvd-cd lemezek kora már lassan lejár.
Lomtalanítás.
4/8 anonim 

válasza:

Dvd-t mar senki nem hasznal, de nalunk van ilyen polc es a gyerek legoi meg transformersei vannak rajta, szoval barmilyen kacat tarolhato rajta.
5/8 A kérdező kommentje:
Én polcként használtam könyvek és egyebek tárolására. Sima polc az eladható ? Van kereslet rá ?
2019. dec. 24. 21:55
6/8 anonim 

válasza:

Probald meg, ide is felrakhatnal kepet rola pl :)
7/8 anonim 

válasza:

Igen. Én könyveknek szoktam venni.
8/8 anonim 

válasza:

#4-es, én cáfolom, szerencsére még kaphatók bőven DVD-k, a legújabb filmek is még kijönnek rájuk mozi után, és még én is gyűjtöm és nézem a jó filmeket DVD-n!
Amúgy igen, attól hogy DVD polc a neve, még bármit lehet tárolni rajta. Ha nem egy snassz megjelenésű, és jó árban adod, akkor lehet rá kereslet, és ha ingyenes oldalon hirdeted, akkor veszítenivalód sincs, egy próbát mindenképp megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!