De hasonló cégek tucatszám vannak a neten: gyönyörű képekkel illusztrált olcsó cuccok - aztán a valóság meg "egy kicsit" mást mutat, mikor kézbe veszed az árut.
2019. dec. 18. 10:08
2/11 anonim válasza:
Nem. De ha valami gond van a termékkel, Csehországba kell visszaküldened.
2019. dec. 18. 11:34
3/11 anonim válasza:
Minden cégről szokott lenni Google értékelés, érdemes figyelmesen elolvasni! Amelyikről nincs, vagy nagyon negatív, azok nálam felejtősek!
2019. dec. 18. 11:41
4/11 anonim válasza:
Néud meg a wisht meg az alibabát, nem onnan valóak-e a termékek. Google képkeresöbe tegyél be néhány fotót. Ha nagyon China, akkor felejtős.
2019. dec. 25. 01:03
5/11 anonim válasza:
Én tegnap rendeltem itt néhány dolgot (raktáron, 24 órán belüli feladással hirdették az árút), és fizettem is. Kaptam automatikus választ, hogy köszönik a pénzem.
Arról nem írtak, hogy küldik-e a cuccot, se arról, hogy mikor.
Ma hatszor hívtam egy magyar telefonszámot ami a weboldalon elérhető. 4-szer végigcsörgött eredmény nélkül, kétszer kinyomták. E-mailra sem válaszoltak.
Remélem nem csehoszloveszojemadarpereputy-ba kell mennem a rendőrségre.
2020. jan. 6. 17:56
6/11 anonim válasza:
Ma írtak egy e-mailt, hogy elnézést kérnek, de nem működött az ügyfélszolgálatuk nem működött, de már csomagolják az árút.
Úgy néz ki megérkezik az árú, és akkor rendben van a cég.
2020. jan. 7. 14:44
7/11 anonim válasza:
#5-6
Jó, hogy megosztottad a tapasztalataidat, majd azt is írd meg légy szíves, hogy mikor érkezett meg és milyen az áru!... mert most már komolyan kíváncsi vagyok.
2020. jan. 7. 14:49
8/11 anonim válasza:
Én rendeltem egy Naomi ágykeretet tőlük. Az ágykeret minősége nagyon silány. Igazi barkácstermék. A fotóról nem derülnek ki a részletek. De a nagyobb baj az, hogy nem küldték el az ágyneműtartót és fogalmam sincs, hogy valaha is megkapom-e.
2021. júl. 9. 11:03
9/11 anonim válasza:
Esetleg vannak még valakinek további tapasztalatok? Mert van egy ágy, ami nagyon nagyon tetszik és máshol hasonlót sem látok. Csak ez a Csehország, meg az itt leírtak miatt, háááát
2021. aug. 8. 20:51
10/11 anonim válasza:
Kb 2 hónapja rendeltem egy tetszetős ágyat matraccal, ami 5 hét késéssel érkezett úgy hogy egyébként az oldaluk raktáron elérhetőnek mutatta. Kommunikácó gyenge. Bár ne rendeltem volna, mert összeszerelés után ennél rosszabb következett, ugyanis a szivacs ágyi poloskával fertőzötten érkezett. Ez úgy derült ki, hogy összevissza csíptek éjjelente. Irtás 40.000,- Ft, bőrgyógyász orvosi költségek, gyógyszerek ugyanennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!