Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gazdagabb réteghez szólna a...

Gazdagabb réteghez szólna a kérdésem n vannak olyan butorjaitok, szekrények stb amit csináltottatok? Vagy amit elég jó áron vették maguknak?

Figyelt kérdés
Tehát arra lennék kiváncsi ,hogy vannak e olyan butorok vagy szekrények amit saját kezűleg csináltak (maguknak /magatoknak léteznek ilyen dolgok??

2019. dec. 15. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Mi csináltattuk egy mesterrel az ülőgarnitúránkat, bőrből van, egy 3 személyes, egy 2 személyes kanapé 1 fotel és 3 lábtartó. A saját műhelyében csinálta meg, a bőrt mi válaszottuk hozzá.
2019. dec. 15. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Illetve a dolgózoszobába is a hatalmas könyvespolcot asztalossal csináltattuk, kijött, lemérte, megvette az anyagokat és itt állította össze.
2019. dec. 15. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem hinném, hogy extra gazdagnak kell lenni pár egyedileg gyártott bútorhoz... Sőt...

Ha normális konyhabútort akarsz már élből a csináltatás a legjobb megoldás.

Nekem a konyhámat csináltattam asztalossal, meg egy vitrint.

2019. dec. 15. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Egy fürdőszobapolcot csináltattam fehér bútorlapból, 12 cm mély, a vegyszeres flakonok vannak rajta, és a lábait is én vadásztam szerelvényboltból.

Kárpitozni magunknak szoktunk használt bútort.

Vettünk kárpitos tűzőgépet és úgy.

2019. dec. 15. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hogy a gazdagabb réteg mit jelent számodra, magamat semmiképpen nem tartom odatartozónak. Viszont én a valódi "antik" bútorokat kedvelem (1820-1880 közöttiek) és sikerült is az elmúlt 40-45 év alatt ilyenekkel berendeznem a lakásunkat. A "jó áron" kifejezést ismét nem értem, mert számomra az is számított, hogy a megvásárolt antik bútorok kevesebbe kerültek, mint ha az akkor divatos, de kommersz bútorokat vásároltam volna meg, amelyeket már azóta talán többször is le kellett volna cserélni (tönkremenetel és egyéb okból). A kisebb asztalos javításokat magam is el tudtam végezni, a kárpitozást szakemberre bíztam.

Nem is értem, miért a "gazdagabb réteghez" szól a kérdés, mi az, ami a "gazdagabb réteget" lakberendezés tekintetében megkülönbözteti más társadalmi rétegektől. Annak idején jó kézügyességgel és megfelelő bútorkészítési képességekkel rendelkező apám saját lakásukba meg ismerősöknek (ingyen) saját kezűleg készített praktikus kisbútorokat, amelyekre idegenek azt mondták, hogy ilyet szakképzett mesterember nem tudna csinálni.

2019. dec. 15. 22:04
 6/8 A kérdező kommentje:
hát olyan agzadgokra gondolok akiknek nagy házuk van festmények stb
2019. dec. 15. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
fotok esetleg nem tudna valaki küldeni
2019. dec. 15. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg gazdag ember otthona fel van rakva netre, magazinok is közzé teszik. Senki nem fog egy anonim oldalon egy potenciális betörőnek fényképeket küldözgetni.
2019. dec. 22. 07:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!