Konyhabútor vásárlás előtt állok. Melyiket érdemesebb venni? Lábbal vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye?2019. dec. 15. 19:09
1/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen illik a lakásodba. Nekem volt már mindkettő. A lábbal gyártottat jobban szerettem, mert alatta könnyű volt takarítani. A láb nélküli annyiban volt rosszabb, hogy felmosásnál "áztattam" az alját, vagyis jobban kellett figyelnem, hogy azért annyira ne vizezzem össze, de tiszta is legyen.
2/5 anonim válasza:
A láb nélkűlinél ugye takaróléc van, aminek az aljára lehet venni tömítő/lezáró csíkot.
Ha fontos a fal szellőzés, akkor egyértelmű. Ha nem, akkor ami szimpatikus.
3/5 anonim válasza:
Már csak lábbal rendelkezőt vennék. Volt egy csőtörésem a konyhában, a régi láb nélküli bútorok alatt nem tudott kiszáradni, még hetek múlva is nyirkos szag volt.
4/5 anonim válasza:
Igen, szóval a lábon állónál van takaróléc, aminek az alján van egy tömítőszalag. Azért vegyél lábon állót mert azt lehet minimálisan szintezni. Mekkora eséllyel tökéletesen sík és vízszintes nálad a konyha padlózata?
Nem kell nézegetni a lábat, rápattintod a takarólécet és meg nem mondja senki sem, hogy lábon áll.
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen lábon áll, csak a lábat vagy takarja takaróléc, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!