Hogyan tegyem fel a képkereteket a falra?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha szét lenne furkálva a fal főleg, hogy szeretem váltogatni a dolgokat és még nincs is meg minden kép amit szeretnék felrakni.
Hogyan lehetne valahogy szépen felrakni őket és egyszerűen?
2019. nov. 30. 14:32
1/10 anonim válasza:
Nehezebb képekről van szó? Téglából, vagy betonból van a fal? Tégla esetében elég egy vékony szög, ha kis súlyúak a képek, de panelban is megoldható képakasztó betonszöggel.
2/10 A kérdező kommentje:
Panellakásba lakom nem tudom milyen a fal sajnos.
2019. nov. 30. 15:15
4/10 anonim válasza:
Ha panel, akkor valószínűleg beton. Marad a fúrás, vagy a képakasztó tüske. Én még nem használtam, de ilyenekre gondolok:
5/10 anonim válasza:
A kétoldalú ragasztó is jó, ha jobb minőségű (OBI-montázsszalag).
6/10 anonim válasza:
Én nem akartam szétfúrni a falat és variálhatóra akartam a képek felrakását, ezért felcsavaroztam egy falécet és arról lógnak a képek.
7/10 A kérdező kommentje:
A kétoldalú ragasztót ha leszedem akkor marad nyoma a falon?
2019. nov. 30. 17:21
8/10 anonim válasza:
Le lehet úgy szedni, hogy ne maradjon nyoma. Nem leszakítani kell, hanem ujjbeggyel apránként "görgetve" elválasztani a ragasztóanyagot a faltól. Én sokszor csináltam, volt, amikor teljesen nyom mentesen sikerült leszedni, de előfordult, hogy maradt a falon valamennyi (ha nem voltam elég türelmes). Persze, lehet, hogy a falfestéktől is függ, előfordulhat, hogy azzal együtt jön le.
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi majd akkor kipróbálom egy olyan részen ahol nem látszik ha esetleg lejönne a fal.
2019. nov. 30. 17:47
10/10 David82 válasza:
Szerintem nem lesz baja a falnak, ha szétfúrod. Legfeljebb, ha már nem kell annyi lyuk, akkor veszel gipszet, és betömöd. Csak utána sajnos le kell festeni, attól függ, hogy tapéta, vagy festett falad van-e?
6. válaszoló: Egy cseréplécet? Azt is meg lehet csinálni, csak akkor jobb, ha előtte lecsiszolod, lefested alapozóval, majd valamilyen festékkel, és azt felrakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!