Ilyen mosdóhoz speciális bútor kell?
Figyelt kérdés
Ilyen mosdót szeretnék, de nem tudom milyen bútor kell hozzá. Vehetek egy hasonlót, és az asztalos meg tuldja oldani, vagy külön kell csináltatni? Mindenképp olyat szeretnék ami lábakon áll, nem pedig fali konzol tartja.
Akinek van ilyen, vagy látott már ilyet kérem segítsen. Köszönöm.
2010. júl. 19. 09:41
1/3 anonim válasza:
Nagyon divatba jöttek ezek mostanában, sokféle bútort is lehet kapni hozzájuk.
2/3 anonim válasza:
Egy ügyes asztalos megcsinálja neked amilyenre szeretnéd,de szerintem így együtt is árulják.
3/3 anonim válasza:
Asztalosként a következőt tudom válaszolni. Készítettem ilyeneket már. Régi 60-80 éves bútorokat restauráltam és kértek ilyen fajta mosdótálat. Ehhez nem átlagos, hanem vegyszerálló és vízálló, felület előkészítés és lakkozás kell, ha azt szeretnéd, hogy tartós is legyen. Lehet, ebben a stílusban új, de antikolt bútor tstílust is készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!