Ha a konyhába csak az ablak alsó felére akarok függönyt, egy ilyen öntapadós konzol/horog megbírja?
Vettem már egyéb öntapadós dolgokat, semeddig sem bírták.
De akkor hogy szokták feltenni az ilyen függönyöket?
Ilyen megoldásra gondolok:
Új műanyag ablakom van, nem hiszem, hogy ezeket meg szokták fúrni.
Nekem is új műanyag ablakok vannak, ráadásul nem a legolcsóbb 3 rétegűek.
Pont ugyan ilyen függöny van a konyhában, azzal a különbséggel hogy alul és felül is.
Próbáltam én is többfajta öntapadós cuccot, mindegyik elengedte pár hét után.
Ragasztani nem akartam, így hát megfúrtam egy 2mm-es fúróval az öntapadós tappancsot, és egy szintén 2mm-es picike csavarral megfogattam.
Levéve soha nem lesz, szóval a pici lyuk sem fog látszódni. Meg ha nagyon kéne el lehet tüntetni egy gombostű fejnyi lyukat a műanyagon.
Jobban tetszene az öntapadós megoldás, ez tény.
Ha csavarral rögzíted, az mozog, a hátulját is rögzíteni kéne, nem?
Ilyet tudnál linkelni?
Akkor ehhez csak fúrás kéne, azt meg nem tudok.
Otthon anyuéknál is kézzel becsavarható kis L alakú "kampók" tartják. Szerintem esztétikusabb, mert konkrétan "eltűnik", ha rá van akasztva a rúd.
Az öntapadós nehéz kérdés. Ha pl. picit párásabb a közeg télen, akkor elképzelhető, hogy gyorsan elengedi. Ha ragaszkodsz ehhez és leesik, akkor én vennék valami jobb átlátszó szerelő ragasztót és azzal ragasztanám oda ezeket a tappancsokat. Nekem olyan cuccom még nem volt, ami ilyen megoldás után leesett volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!