Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik széket ajánlanátok a...

Melyik széket ajánlanátok a kettő közül? Hócipőm tele a webshopokkal, hogy egyiket sem lehet kipróbálni üzletben.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2019. okt. 28. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon megjártam. Rendeltem egyet webshopból, de olyan kényelmetlen volt, hogy visszaküldtem. Aztán elmentem végignézni az üzleteket, mindbe beleültem, kipróbáltam. A szuper kényelmesnek látszó abszolút nem volt az..
2019. okt. 28. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol laksz, mert vannak a XIII-XIV-ben átvételi pontok és mielőtt átveszed, kipróbálod:

Francia út

1143 Budapest, Francia út 40/b.

Nyitva: hétköznap 10:00 - 18:00

Tüzér utca

1134 Budapest, Tüzér utca 13.

Nyitva: hétköznap 10:00 - 18:00

Garanciális ügyintézés itt történik.

2019. okt. 28. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy mi a kényelmes az emberfüggő. Például a fent említett natec nitro 550-es széket próbáltam az auchanban nekem nagyon kényelmesnek tűnt, viszont apámnak annyira nem jött be.

El kell menni pár üzletbe és ki kell próbálni, hogy neked melyik jó aztán megrendelni az internetről, ha ott olcsóbb.

2019. okt. 28. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
A webshoppok 95%-nak a "Kapcsolat" menüpont alatt van címe, ahol a személyes átvétel is megoldott. Gyakorlatilag olyan mint egy bolt, odamész, kipróbálod, megveszed vagy nem veszed, akárcsak egy bármilyen más üzletnél is tennéd.
2019. okt. 28. 15:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Senki nem segített. Minden webshop azt írta, hogy ők nem bemutatóterem, csak új dolgot lehet vásárolni, kipróbálásra nincs lehetőség.

Ma ütköztem ezzel kapcsolatban egy cipővásárlásnál, ami pont a méretemben nincs a boltokban, csak online lehet rendelni, és nem lehet felpróbálnI!

Hol élünk? Cipőt is lassan csak netről, próbálni meg nem lehet?

2019. okt. 30. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Min problémázol?

A webshop lényege pont az, hogy nagy központi raktár van és nem tartanak fent üzletenként jelentős készleteket.

Ezért is olcsóbb a webshop.

Ha megrendelted és nem felel meg az elképzelésednek vagy nem passzol akkor 28 napod van rá, hogy visszaküldöd és kicserélik vagy vissza adják a pénzedet.

Max a szállítási díjat bukod, de vannak olyan oldalak, ahol vállalja a cég, hogy ő intézi a visszaküldést is, neked még a postára se kell menned és a vissza szállításért se kell fizetned.

2019. okt. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!