Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha 20 ezerért veszek párnát,...

Ha 20 ezerért veszek párnát, paplant egy lakberendezési boltban, miért kérnek el 100 Ft-ot szatyorért?

Figyelt kérdés
Nem mintha nem tudtam volna kifizetni, de ez érdekes. Vagy fémedényboltban is 10 ezer felett fizettem evőeszközért, fazékért, edényért, erre szatyorért felszámít 100 Ft-ot. Érthetetlen.
2019. szept. 12. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező: "Viszont akkor mi értelme bármilyen boltban bármilyen akciónak? 5-20% kedvezmény? Egyet fizet, kettőt kap?" - mi köze az akcióknak ahhoz, hogy ha vásárolsz valamit és nem viszel magaddal táskát/szatyrot és veszel, akkor azért fizetni kell?? Nem értem mi az összefüggés.

"oldják meg, hogy x ezer vásárlás felett ingyenes szatyor" - miért is oldják meg? És akkor aki nem kér szatyrot mert vitt magával vagy egyszerűen környezettudatos, akkor az mit kapjon ajándékba? Semmit? Csak azok kapjanak 100Ft kedvezményt, akik szennyezik a környezetet?

"x ezer felett ingyenes szállítás" - egy 3ezres szállítási költség nem ugyanaz a kategória mint egy 50-100Ft-os szatyor... vagy neked mindegy, hogy 100 vagy 3000Ft-ot nem kell fizetned? :)

Kinek is van gondja a logikával? :)

2019. szept. 17. 19:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Épp hogy a cégnek nem mindegy, hogy 100 Ft-ot elkér a szatyorért, de 3000-es szállítási költséget elengedne. :D

Mellesleg ágyneműt vettem, és akkora szatyrot adtak hozzá, hogy olyan nincs mindenkinek otthon, sőt, senkinek. Az ikeás nagy kék szatyorba se fért volna be, még ha azt viszem, se, bár nincs.

2019. szept. 17. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!