Távírányítós színes égőkkel ellátott csillárt tehetek- e a hálószobánkba vagy a nappaliba?
Figyelt kérdés
Felújítjuk a lakásunkat és a hálószobánkba , távirányítós , csillárt vásároltunk. Az égők élhetnek színesen vagy fehéren attól függően , hogy hogyan állítjuk be a távirányítóval. Mivel sokszor zavaró a fehér fény és a natancssárga meg a kék nyugtató, az ágyból me ki is lehet kapcsolni ,hát jó ötletnek tűnt, de a menyemnek az a véleménye hogy ilyen csillár nem való időseknek és még gyerek szobaba sem , csakis fiataloknak lehet ilyen a hálószobába . Szerintetek igaza van? Tényleg nem vehetünk a hálószobába ilyen csillárt?2019. aug. 30. 18:48
12/20 A kérdező kommentje:
Ez a link remélem megnyitjató! Megrendeltük!:)
2019. aug. 30. 21:30
13/20 A kérdező kommentje:
Helyesbített: “megnyitható” bocs elírtam.
2019. aug. 30. 21:31
15/20 anonim válasza:
Én RGB ledszalagot is rakatnék mindenhova, már csakazért is! :D
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi!:)) Jó ötlet!
2019. aug. 30. 22:21
17/20 anonim válasza:
Én a helyedben okoségőt is vennék, és telefonról állítgatnám beszéddel. Az még kényelmesebb. 🤫
18/20 A kérdező kommentje:
Tetszik azbötlet, már gondolkoztunk azon is , csak nem biztos hogy elég jó az angol kiejtésünk ahhoz hogy működjön, úgy tudom angolul kell irányítani az égőt.
2019. aug. 31. 08:27
19/20 anonim válasza:
Igen, de kiejtés szerint be tudod programozni. Igazából nekünk Alexánk is van hozzá. Nyilván a kapcsold fel a villanyt kékre kifejezés nem biztos, hogy érthető neki, de a "please led blue" helyett egy "led kék"-et megért. Nem mellesleg nagyon szórakoztató a kiejtése is. 😂
20/20 anonim válasza:
Basszus, én is veszek egy ilyen csillárt, hátha nekem is megpukkad a menyem.
67/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!