Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a fém...

Mi a véleményetek a fém ágykeret fém ágyráccsal?

Figyelt kérdés

hangos ahogy mozog rajta az ember?

eléggé stabil?

nem tudom merjek e venni, vagy inkább fa legyen

2019. aug. 20. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Persze, hogy stabil. Szerinted mi erősebb, a fa vagy a vas?
2019. aug. 20. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fém ágykeret baromi jó szerintem pont azért vettük hogy ne nyikorogjon nem is nyikorog.Ágyrács nálunk fa mert rugalmas kellet a matrac alá.Fém rácsra gondolom rugós matrac menne
2019. aug. 20. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a vas túlságosan ridegnek tűnik. A fát melegebbnek és barátságosabbnak találom, de - ugyebár - ízlések és pofonok - különbözők.

A fa nyikorgását egyszerű eltüntetni: gyertyával, faggyúval vagy szappannal töröld át az érintkező részeket, ahol feltételezed a nyikorgást. Biztos a siker.

2019. aug. 20. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:

tudom hogy a vas, csak a mai világban egyre vékonyabb, silányabb minőséget csinálnak a költséghatékonyság szempontjából is.

Azért vagyok kiváncsi mások véleményére hogy ezek az acél vázak mennyire megbízhatóak

2019. aug. 20. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Ágyi poloska ellen ezzel lehet a legjobban védekezni. A lábait berakod egy kis vizespohárba. :)

Egy ember alatt sose nyikorog, de ha ketten vannak ugyanott térben és időben + egymás hegyén-hátán, akkor igen.

2019. aug. 21. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!