A felfujható matrac mennyire jó?
Figyelt kérdés
Kényelmes?
Kibirható 5hónap használatáig?
Ha nem akkor jó megoldásnak ha veszek alá derékaljat,vagy matrac aljat?
2019. aug. 7. 16:29
1/9 anonim válasza:
szerintem a mindenanpi alvásra nem jó
vegyél inkább egy vendégágyat, vagy csak egy matracot a földre lerakod azt alszol mint a bunda
a felfújható ágy ha nagyon felfújod kemény, ha meg nem eléggé fújod akkor meg olyan minta vízágy
kényelmeteln
2/9 Miss Endzsi válasza:
Egy egyszerű, olcsó matracot vegyél inkább.
4/9 anonim válasza:
Én aludtam ilyenen, bár egyhuzamban csak néhány éjszakát. Lehet rajta aludni. De azért 5 hónap múlva jól fog esni az ágyban alvás. Gondolj arra is, hogy 5 hónap múlva már tél lesz, szóval meg ne fázz, hisz pár centire a padlótól fogsz aludni.
5/9 anonim válasza:
Én 2 napnál tovább nem tudok rajta aludni, baromi kényelmetlen. A szomszédaink kb. két évig aludtak rajta ketten, ők imádták. Szóval ízlések és pofonok. Én is inkább egy olcsóbb, de normális matracra szavazok.
6/9 anonim válasza:
Matrac és matrac között is van különbség.
Én ilyenen aludtam, ágy magasságú és kényelmes.
Keményre fújva konkrétabban kényelmesebb mint egy rossz, olcsó rugós ágy.
8/9 A kérdező kommentje:
Ilyet akarok venni
2019. aug. 13. 12:02
9/9 anonim válasza:
10eFt-ért vedd meg, de túl sok jóra ne számíts, és könnyen ki lehet lyukasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!