1/8 anonim válasza:
árnyékaráliának hívják, elég nagyra megnő, szoliternek ezért nagyon jó. ha jól látom, egy átültetés ráfér, május elejétől októberig kint is tarthatod a szabadban, fa árnyékában. a lakásban is világos helyet keress neki, meghálálja az időnkénti permetezést is.
2/8 A kérdező kommentje:
2010. júl. 11. 19:21
3/8 anonim válasza:
hupi:) akk a nevét eltévesztettem, pedig ugy emlékeztem. sebaj. de amit leirtam rola, az stimmel, csak a neve nem:D
4/8 anonim válasza:
elöbb lefelejtettem, hogy aráliaféle egyébként:)
5/8 A kérdező kommentje:
oké, köszi :) szétnézek akkor az arália félék között :)
2010. júl. 11. 22:43
6/8 anonim válasza:
na mondtam, hogy árnyékarália:) utánanéztem az én kis mindent tudó szobanövényes könyvemben, és árnyékarália. több fajta van belőle, azért nem ismertük fel először. latinul Polyscias fruticosa, így keress rá a google-ban:)
7/8 A kérdező kommentje:
áááhhháá :) valóban igazad volt :) aranyat érsz :)
nagyon szépen köszönöm mégegyszer!
2010. júl. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!