Stihl Fs 460 motoros kasza miért produkál ilyen tünetet (videóval)?
Figyelt kérdés
Hali! Motoros kaszám egy ideje ezt produkálja. Szerelő látta, üzemanyag rendszer ki lett takarítva, új gyertya és másik mágnesszelep van benne. 1 napig jó is volt, de a hiba visszatért. Tippek, ötletek, meglátások? Válaszokat előre is köszönöm!
https://www.youtube.com/watch?v=-hfbPIKoc3I
2019. júl. 18. 20:07
1/9 anonim válasza:
gázadás nélkül felpörög?
elkopott vagy eltörött a kuplung
de lehet szar a porlasztó
szerintem egy szerelőnek ezt meg kéne oldania
vidd másik szerelőhöz...:)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem pörög fel gázadás nélkül, egyenletes az alapjárat, kuplung is lett csinálva, mert hajtott a fej állandóan. Ezt nem írtam ide mert nem gondoltam lehetséges hiba forrásnak.
2019. júl. 18. 20:20
3/9 anonim válasza:
akkor mia baja?
hogy csörög vagy mi? megnéztem a videót és max annyit vettem ki belőle hogy fémesen csörög.
Ha arra gondolsz akkor azt vagy kenési hiba, vagy már fenn álló mechanikai kopás okozza a nem megfelelő keverék használata miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Neeem, Ezeknek ilyen a csörgése alapból, nyél gázon tartva ingadozik a fordulat és nem is teljesen pörög ki. Nem látszik a videón, de én nem játszom a gázzal hanem nyelezve tartom.
2019. júl. 18. 20:30
5/9 anonim válasza:
háát az meg a porlasztó szerintem
6/9 anonim válasza:
Az elfáradt membrán, már nem képes elegendő üzemanyagot szállítani a maximális teljesítményhez.
7/9 anonim válasza:
Ha nem pörög ki teljesen, akkor a szimering a ludas
8/9 magus 72 válasza:
Én levenném a kipufogót róla 3-csavar nem sok és ez a legeggyszerű megoldása hogy beláss a kipufogónyilás nincs e berakódva kokszal szokásuk mert ha bevan valószinü a dugattyú teteje is az ezáltal eltünik az úgynevezett préshézag a felső holdpontnál nekiütközik a dugattyú a lerakódásnak ettől lehet a kopogása .
9/9 anonim válasza:
Az nem lehetséges, hogyha folyamatosan max. gázon tartod,akkor kalibrál a gép!? Ez egy ideig tart és aztán beáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!