Szerintetek 15 köbméteres (15000liter) csővázas medencébe elég 12,5 liter hypo? Nem lenne célszerűbb 15 liter esetleg 20?
Ne hipót önts a medencébe!!
Klórtabletta, algaölő, pelyhesítő kell bele, különben cseszheted!
Nem, valójában már benne is van... A medencét már több mint egy hete töltöttük fel és még mindig algamentes az egész :D
bár most a vízkővel adódott egy kis probléma
A vízkőre az ecet a legjobb!Mi azt öntünk bele!
Sósavat tuti nem öntenék, hiszen ebbe fürdünk, és a 4 éves,lányom is, aki sokszor nyitott szemmel úszkál a víz alatt!Nem ér annyi az egész hogy megmarja a sav a szemét!
Ne higgy a szellemi toprongyoknak... a strandon is sósavban úszkál a kislánya, csak fogalma nincs a dolgokról, ami nem baj, de idejön s osztja az észt.
Káros. Nyugodtan használj sósavat. Kb. 20-25 méter hosszú, az elején még csak bokáig érő a végn 1,8-2 méter mély, kb.6-8 méter széles medencébe egy vödör vegyszert öntöttek a nyolcvanas években a strandon.(s nem vakultunk meg)
Tényleg jópofa, hogy hogy betojnak egyesek a hypo és a sósav hallatán. :) Én is csak javasolni tudom, hogy akkor ne menjenek többet strandra.
Sikerült megtudni az arányokat? Nekem most azt mondták, hogy 0,25 liter per köbméter és természetesen mind a kettőből kell ez az adag, hogy semlegesítsék egymást, de mondjuk én annyit nem akarok, csak "segédanyagként" használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!