Leander virág mű trágyázása?
Sziasztok!
Sajnos tavaly télen le fagyott a leander, ami a képeken szerintem látszik is ma adtam neki Voldünger, műtrágyát kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne ezt a virágot szebbé,dusabbá tenni? Milyen rendszerességel adjak neki műtrágyát? Illetve milyen tápoldatok jó neki? Ha tudtok valami jó virág tápoldatos oldalt azt, linkeljétek már be:) ár nem számít csak legyen gyönyörű a leander :)
Itt egy jól használható, és részletes leírás a leander gondozásáról.
Ja, nekem is az tűnt fel egyből, hogy nagyon gyanús dologba van ültetve. Mintha sima kerti föld lenne, némi szeméttel dúsítva, ami betömörödött, és emiatt a gyökerek fulladoznának. Rendes föld tetején nem tudna így megállni a víz.
Valami jó laza virágföld kell neki, pl. Florimo.
Amúgy elég szépen hajt, csak vékonyakat.
A törzset szerintem érdemes lenne megtartani, azaz, a rajta növő hajtásokat letörni.
Azok az idősebb ágak, amik gyengén hajtanak, a fagy miatt károsodtak. Ezeket vágd le, úgyse várhatsz tőlük sokat, a rajtuk lévő alsó 1-2 hajtás maradjon csak, ezeket talán ki tudja nevelni. A többi hajtást én nem bántanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!